Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

Osijek oduševio fantastičnom gestom za rođendan!

Nk Osijek
Foto: NK Osijek
27.02.2018.
u 09:43

- Bit će to prigodna akcija pod motom 'Najljepši poklon gradu na Dravi je kada se rodi mali bijelo-plavi' - stoji u priopćenju Osijeka.

Nogometni klub Osijek danas 27. veljače slavi 71. rođendan.

Tim povodom pobrinuli su se za iznenađenja, a najveće je svakako darivanje novorođenih sugrađanki i sugrađana. Pa će tako svaka beba koja dođe na svijet u osiječkom rodilištu tijekom današnjeg dana dobiti 1.947 kuna na štednoj knjižici.

- Iznos je simboličan jer je riječ o godini osnutka najpopularnijeg sportskog kolektiva Slavonije i Baranje. Dakako da se podrazumijeva i posebna čestitka roditeljima, uz bijelo-plava obilježja kao što je bodi, a te će djevojčice i dječaci dobiti i članske iskaznice Bijelo-plavog kluba. Bit će to prigodna akcija pod motom 'Najljepši poklon gradu na Dravi je kada se rodi mali bijelo-plavi' - stoji u priopćenju Osijeka.

Prvih 1.947 već je otišlo jer se u Osijeku rodila djevojčica.

Nk Osijek
1/14

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
13:57 27.02.2018.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije