Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukinuto jamstvo

Zlatku Mariću vraćeno 750.000 kuna jamčevine

'05.09.2005., Zvonimirova ulica, Zagreb - Dvojica zastitara ubijena u krvavoj pljacki Finine poslovnice. Zlatko Maric na mjestu dogadjaja.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
05.11.2012.
u 18:55

U prepravljenoj optužnici navodi se da je oružje nađeno u vili na adresi Pantovčak 188, koja glasi na Marićevu suprugu

Dok Zlatko Marić čeka početak suđenja zbog prijetnje odvjetniku Peri Lozici te za nedopušteno držanje oružja koje je u srpnju dragovoljno predao policiji, sud mu je vratio 750.000 kuna jamčevine, koju je položio na račun Županijskog suda kad je pušten iz pritvora. Kako su svi svjedoci ispitani, Marić je zatražio da mu se vrati jamstvo, te je sud 18. listopada jamstvo i ukinuo.

Optužnica protiv Marića vraćena je na doradu jer je nalog za pretragu odobren za adresu Pantovčak 190, na kojoj je prijavljen, a u optužnici se navodilo da je oružje nađeno na Pantovčaku 188 iako za tu adresu nije bilo naloga za pretragu. U prepravljenoj optužnici, koja još nije potvrđena, objašnjeno je da je oružje Marić čuvao u kući supruge na Pantovčaku 188. Tužiteljica je u spis priložila i ZK izvatke za Marićevu adresu stanovanja iz kojih se vidi da on nije vlasnik luksuzne vile na Pantovčaku 188. Vila je upisana na njegovu suprugu, a zgrada, dvorište i vinograd na broju 190 još su upisani na bivšu vlasnicu.

>> Nevia i Sokol Marić mjesečno su si slali do 4000 SMS-ova

Komentara 17

Avatar pupoljak
pupoljak
19:53 05.11.2012.

hehe..., vraćena optužnica na doradu, a kad ju dorade onda će pasti kao i sve do sada. Pa će onda uslijediti Sokolove tužbe za odštetu po pitanju poslovne štete, narušavanja ugleda, psihičke i duševne patnje, protupravnog lišavanja slobode...., a sitnozubi će to sve nadoknaditi. Tužiteljstvu ne bude niti dlaka s glave pala za takve traljave optužnice i nanošenje materijalne štete državi.

Avatar josipa1
josipa1
19:59 05.11.2012.

s tom lovom nasao bi si mladog komada

SP
spartak
19:34 05.11.2012.

Čudi me da mu nisu dali još i kamate. To bi čovjek očekivao od ove naopako postavljene države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije