Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJEŠTANI ŠOKIRANI

Žene ispred crkve pozirale kao od majke rođene. Svećenik: 'Ljeti se svašta događa'

Crkva sv. Šime
Foto: Google Maps
23.09.2020.
u 19:38

Župnik župe od Ružarija u Općini Ražanac don Filip Kucelin rekao je kako ga nitko nije obavijestio o takvoj vrsti incidenta ispred crkve sv. Šime u Rtini.

U utorak navečer mještani Rtine u Općini Ražanac doživjeli su šok ispred crkve sv. Šime. Naime, oko 18 sati gole žene su pozirale  fotografima na crkvenim vratima, što su mještani prekinuli glasnim negodovanjem.

- Bile su potpuno gole i jedva punoljetne. Uvijale su se oko stupova crkve i gole stajale na vratima. Nije nam bilo jasno što se događa – opisali su mještani nesvakidašnji prizor.

- Taman je prestala padati kiša. Sve se odigralo brzo. Kraj crkve su stajale dvije potpuno gole jedva punoljetne žene, nisu imale više od 20 godina. Izašli smo ih iz automobila i pitali muškarce koji su ih snimali što tu rade. Djevojke su se odmah pokrile ručnicima, a onda su ubrzo svi sjeli u automobil i pobjegli, naveli su mještani za portal Zadarski.hr.

Dodali su i kako ne znaju tko su bili i kojim povodom, ali kako su vidjeli da je automobil bio poljskih registracijskih oznaka.

Župnik župe od Ružarija don Filip Kucelin rekao je kako ga nitko nije obavijestio o takvoj vrsti incidenta, ali i da se preko ljeta svašta zna događati. 

- To je naša filijalna crkva, na osami. Uvijek je zaključana osim kada se tamo održavaju mise. Osobno me o takvoj vrsti incidenta nitko nije obavijestio, tako da ne znam što je bilo i jeli se to dogodilo. Taj dio nije pokriven video nadzorom kao što je naša glavna crkva Gospe od Ružarija u Ražancu. Mogu reći samo da se ljeti svašta događa - rekao je župnik Općine Ražanac.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar rubinet
rubinet
20:39 23.09.2020.

Vjerojatno su to zvjezdare i utjecajke (starlete and influencerice).

DU
Deleted user
20:08 23.09.2020.

sram ih bilo... jedva punoletne

LA
lajh1985
00:04 24.09.2020.

a ovi jedva cekali nazvat portal da mogu to rec i da mozda dobe koju stoju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije