Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na WhatsAppu

Procurile gole fotografije prekrasne košarkašice: 'Vide mi se intimni dijelovi'

Valentina Vignali
Foto: Instagram
1/5
04.09.2020.
u 19:13

- To je odvratno i ponižavajuće za ženu - rekla je Valentina Vignali

Valentina Vignali, talijanska košarkašica i model, požalila se medijima da se internetom šire njene intimne fotografije.

Sve se dogodilo tijekom jedrenja na Liparskim otocima. Tada je skiper uzeo mobitel i napravio nekoliko fotografija Valentine Vignali i prijateljice na kojem se vide "intimni dijelovi".

- Slučajno smo to vidjele i zatražile da nam pokaže galeriju telefona. Malo je zastao, ali nam je onda dao mobitel u ruke. Ušle smo u WhatsApp i vidjele da je to već podijelio sa svojim prijateljima i svi su vidjeli to sr***  - rekla je Vignali.

Fotografije su se brzo proširile.

- To je odvratno i ponižavajuće za ženu - dodala je.

Valentinu Vignali smatraju jednom od najljepših košarkašica na svijetu. Svojedobno je sudjelovala u Big Brotheru, a otkrila je i da želi ući u politiku.

- Samo na Instagramu imam dva milijuna glasača - rekla je tada.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar GeniKameni
GeniKameni
19:55 04.09.2020.

"Svojedobno je sudjelovala u Big Brotheru..." Onda je njeni intimni dijelovi na nekoj fotografiji ne bi trebali sokirati..., i siguran sam da ju ne sokiraju.

DU
Deleted user
20:31 04.09.2020.

Žene, internet i riječ "slučajno".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije