Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BRUS LI U AKCIJI'

Zekanović objavio snimku, kaže da ga je Raspudić udarao mikrofonom po glavi

Foto: Screenshot
1/4
19.10.2022.
u 11:27

Kad ti smeta istina, lupi protivnika mikrofonom po glavi - napisao je u tvitu.

Nikola Grmoja izbacio je jučer sa sjednice Antikorupcijskog vijeća Hrvoja Zekanovića. Na sjednicu se odazvao Davor Mayer,  bivši član Uprave Ine.

- Zašto vi 11 godina nikada niste našli hrabrosti da kažete kako nešto ne valja? Je li vaš razlog dolaska ovdje to što vas je Plenković nabio iz Ine? Jeste li vi kao član Uprave Ine imali suradnju s ministrima Mosta? - upitao ga je Zekanović nakon čega ga je Grmoja izbacio. 

- Proglašavam stanku. HDZ je poslao provokatora - rekao je tada Grmoja. Nakon toga došlo je do naguravanja s Mirom Buljem na hodniku. Zekanović je tada rekao kako je 'pet Mostovaca fizički nasrnulo na njega'.

- Od udaranja mikrofonom po ušima do dobacivanja, na koncu kada je vidio da ga ignoriram, onda je pokušao nešto nazadnjački - kazao je tada Zekanović koji je danas na Twitteru objavio i tu snimku.

- Brus li u akciji. Kad ti smeta istina, lupi protivnika mikrofonom po glavi - napisao je u tvitu.

Komentara 23

Avatar Le-Freak
Le-Freak
20:17 19.10.2022.

Nisam znao da je Raspudic ovakvo jefino g.vno od covjeka. Krivo mi je jer sam ga dugo vremena postovao. Nikada nebi zamislio da ce postovanje prijeci toliko u suprotno. Pa Most je stvarno zbor primitivnih sirovina cirkusanata i lijevih zetoncica.

BR
Brandfackel2
12:31 19.10.2022.

Ne vjerujem da ga je Raspudić lupao po glavi jer bi se čuo zvuk identičan onome kad udarate po praznoj tikvi pripremljenoj za helloween. A ionako, svaki udarac Zvekanoviću po tintari može mu samo poboljšati stanje.

HI
hiohio
12:45 19.10.2022.

Čovjek je približio mikrofon njegovoj glavi da ga bolje čuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije