Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražili da ga skine

Zbog postera Kim Jong-una, sjevernokorejski dužnosnici posjetili londonskog frizera

Kim Jong un
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.04.2014.
u 19:19

Na posteru je ispod fotografije pisalo: Kosa vam ima loš dan? 15 posto popusta na sve muške frizure tijekom travnja.

Sjevernokorejski dužnosnici prijetili su frizeru Mou Nabbachu koji je u izlog salona u Londonu stavio poster s fotografijom Kim Jong-una kako bi promovirao popust, javlja The Independent.

Nabbach se na taj potez odlučio jer je mislio da će mu to zbog Jong-unova prepoznatljivog stila poboljšati posao. Na posteru je ispod fotografije pisalo: Kosa vam ima loš dan? 15 posto popusta na sve muške frizure tijekom travnja.

No prema Nabbachovim riječima, u njegovu salonu pojavila su se dva muškarca iz sjevernokorejskog veleposlanstva. Fotografirali su izlog te njemu naredili da skine poster jer je "uvredljiv" za njihova vođu. On im je odgovorio da je to Engleska, a ne Sjeverna Koreja i neka dovedu odvjetnike.

Rekao je da je isprva skinuo poster, no nakon što su mu neki klijenti tako sugerirali vratio ga je natrag. Dva muškarca iz veleposlanstva opisao je kao vrlo ozbiljne, a događaj  "vrlo prijetećim". 

U sve se umiješala i policija koju su zbog svađe kontaktirali i frizer i sjevernokorejsko veleposlanstvo. Policija je razgovarala s obje strane i utvrdila da nije bilo nikakvog prekršaja.

>> Svi Sjevernokorejci moraju imati frizuru kao Kim Jong-un

>> Kim Jong-un na izborima osvojio 100 posto glasova

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar EU afrodita
EU afrodita
19:44 15.04.2014.

diktatori i talibani bi svugdje u svijetu komandirali...a svaka sitnica im je uvreda

HA
HajdukziviVjecno
20:56 15.04.2014.

You sexy motherf....er

SS
sseka
20:08 15.04.2014.

bio bi puno zgodniji da mu razdjeljak nije po sredini nego sa strane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije