Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKIDANJE MJERE

Zbog odluke Visokog upravnog suda roditelji odgojitelji idu na Ustavni

28.02.2023.
u 08:12

Sud dao za pravo zagrebačkoj vlasti: 1. travnja naknada za 5380 obitelji koje koriste mjeru pada na iznos minimalca, 1. srpnja prepolovit će se, a nestati kad dijete navrši sedam godina

Komentara 4

Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
08:51 28.02.2023.

‘rad oslobadja’. novi motto progresivne zeleno-lijeve koalicije.

Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
08:37 28.02.2023.

Dosta više. Ako se ne možete brinuti za djecu, prodajte ih. Kao što vidimo, ima tko će ih kupiti. Javite se AP-u ili Sandri B. Papiri se u Zlataru srede za čas, Dobronić izdaje potvrdu da je sve po zakonu, i čim Kabongo preuzme djecu lova vam odmah sjeda na žiro-račun. Ako vas kopka savjest, ne brinite, to je "u najboljem interesu djeteta".

SH
Shorv600
08:34 28.02.2023.

Bravo,zašto bi roditelj odgajatelj postojao samo u Zagrebu a u ostatku Hrvatske ne nek mi to Markić objasni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije