Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKIDANJE MJERE
Povratak na članak

Zbog odluke Visokog upravnog suda roditelji odgojitelji idu na Ustavni

Sud dao za pravo zagrebačkoj vlasti: 1. travnja naknada za 5380 obitelji koje koriste mjeru pada na iznos minimalca, 1. srpnja prepolovit će se, a nestati kad dijete navrši sedam godina

Komentari 4

Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
08:51 28.02.2023.

‘rad oslobadja’. novi motto progresivne zeleno-lijeve koalicije.

VL
Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
08:37 28.02.2023.

Dosta više. Ako se ne možete brinuti za djecu, prodajte ih. Kao što vidimo, ima tko će ih kupiti. Javite se AP-u ili Sandri B. Papiri se u Zlataru srede za čas, Dobronić izdaje potvrdu da je sve po zakonu, i čim Kabongo preuzme djecu lova vam odmah sjeda na žiro-račun. Ako vas kopka savjest, ne brinite, to je "u najboljem interesu djeteta".

VL
SH
Shorv600
08:34 28.02.2023.

Bravo,zašto bi roditelj odgajatelj postojao samo u Zagrebu a u ostatku Hrvatske ne nek mi to Markić objasni.

VL
Avatar Dragovit
Dragovit
08:58 28.02.2023.

Zato Shorv600 što to nije regulirano na državnoj razini nego spada u djelokrug lokalne samouprave. Inače mogu još nekako razumjeti (samo načelno jer nam je demografska slika očajna) da se ta mjera ukida za žene koje su to kanile iskoristiti kao neku svoju buduću perspektivu, ali ukidati ženama tu mjeru koju su već prije stekle je krajnje bezobrazno. Stečena prava se ne bi smjelo dirati. I samo mi recite, tko će zaposliti ženu koja ima troje ili više djece? Nitko. Čak niti u njegovom gradskom poglavarstvu. Gdje su sada sve te feminističke skupine? Ah da ... one su protiv toga da žene rađaju djecu. Najbolje je muškima implatirati maternicu pa neka oni budu trudni. Sve je to progres. Živjela nam zeleno-liberalno-lijeva politika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.