Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNA SITUACIJA

Zbog bolova spustila naslon sjedala, iznenadilo ju što je muškarac iza nje potom napravio

zrakoplov
Foto: Getty Images
1/2
13.02.2020.
u 17:42

Wendi Williams bila je šokirana time što muškarac radi pa se požalila stjuardesi a ona je, tvrdi putnica, zakolutala očima te je muškarcu dala besplatan rum

U neugodnoj situaciji našla se jedna Amerikanka kada je na letu American Airlinesa zbog bolova u kralježnici spustila naslon od sjedala.

No, to se nije svidjelo muškarcu koji je sjedio iza nje pa joj je šakom počeo udarati u sjedalo.

Wendi Williams bila je šokirana time što muškarac radi pa se požalila stjuardesi a ona je, tvrdi putnica, zakolutala očima te je muškarcu dala besplatan rum.

– U bolovima sam. Jedan vratni disk mi nije spojen, prvi zbog kojeg imam bar neku pokretljivost. Zahvalna sam na tome što još mogu i ne bi trebala trpjeti ovakve udarce – ustvrdila je ona.

Wendi je bila na konferenciji u New Orleansu, a neugodna scena dogodila se kada se vraćala kući u Charlotte u Sjevernoj Karolini.

Prvi put kada je spustila naslon sjedala, muškarac ju je zamolio da ga podigne kako bi jeo, no nakon što je završio s objedom, žena ga je ponovno spustila. No, to mu se nije svidjelo pa je počeo udarati u sjedalo, a Wendi je potom uzela mobitel i sve snimila.

Snimku je objavila na Twitteru gdje je naišla na brojne kritike. Mnogi su joj napisali kako nije u redu spuštati naslon jer putnici iza nemaju onda dovoljno mjesta.

No, bilo je i onih koji su stali u njezinu obranu pa su joj savjetovali da, umjesto što se žali aviokompaniji, prigovor uloži FBI-ju.

Snimku situacije iz zrakoplova možete pogledati ovdje.

Komentara 27

DU
Deleted user
22:25 13.02.2020.

gledali smo jučer dnevnik.. Sanader ne može pratiti suđenje duže od 30 min..... kao- boli ga kičma....vjerujete li mu?... a bio 120 minuta na utakmici u Moskvi..😁.. tako ja i njoj vjerujem...

Avatar partner
partner
21:48 13.02.2020.

bilo u daily mailu ima dva dana, kad sam procito naslov rekoh samom sebi, ovo ce sutra biti u vecernjem, dobro, pogrijesio sam za jedan dan.

KO
Kokoiduhovi
19:22 13.02.2020.

Pa zar netko tko ima takve probleme s kralježnicom, ne može kupiti kartu za prvi razred gdje ima više komoditeta i može ležati na sjedalu? Pa nemreš u avion očekivati komoditet a ne platiš ga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije