Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 20 minuta leta

Zbog blage nesvjestice piloti airbus vratili na Heathrow

zrakoplov british airways
afp
09.01.2012.
u 08:40

Zrakoplov na putu iz Londona u Glasgow prisilno je prizemljen nakon što su piloti panično pozvali stjuardese i tražili kisik

Zrakoplov British Airwaysa morao je prisilno sletjeti u zračnu luku Heathrow nakon što su oba pilota počela osjećati nesvjesticu te su im bile potrebne maske s kisikom prije nego je zrakoplov dodirnuo tlo. Agencija za istraživanje zrakoplovnih nesreća već nekoliko dana istražuje incident koji se dogodio nekoliko dana prije Božića na letu iz Londona u Glasgow.

Za incident se doznalo kada je jedan od navodnih putnika prisilno prizemljenog zrakoplova prepričao svoju verziju događaja na internetskoj stranici na koju piloti dolaze kako bi raspravljali o raznim zrakoplovnim pitanjima. Navodni putnik tvrdi da je u "vrlo iznenadnoj i paničnoj poruci" pilot preko razglasa pozvao stjuardesu u kokpit samo 20 minuta nakon što je zrakoplov poletio s Heathrowa.

Naglasio je kako je zbog situacije koja se 20. prosinca dogodila u zrakoplovu u jednom trenutku sve osoblje zrakoplova izgledalo poprilično zabrinuto, donosi Guardian, a ubrzo su pilotima dostavili i boce s kisikom nakon čega se zrakoplov velikom brzinom vratio na Heathrow.

Putnicima zrakoplova nitko nije objasnio što se točno dogodilo, ali, iako su sletjeli bez ikakvih problema, na tlu su ih dočekali vatrogasci pod punom spremom.

Glasnogovornik British Airwaysa potvrdio je da su se oba pilota Airbusa A321 osjećala loše te su zbog toga zatražila maske za kisik i odmah zrakoplov vratila na Heathrow.

Komentara 9

DA
Dac
09:07 09.01.2012.

Oće to kad svašta piju . Bagra pijana.

IR
irani
09:57 09.01.2012.

Nemogu shvatiti da Vecernji nije u stanju barem ilustrirati clanak arhivskom fotografijom aviona iste kompanije o kojoj se pise.

DU
Deleted user
09:47 09.01.2012.

Partijalo se večer prije, ha?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije