Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je to?

Zaljubljeni par odlučio se na zajedničku tetovažu, no njegovoj se sada svi smiju...

Ljepotica i zvijer
Foto: Disney
1/2
02.03.2018.
u 09:31

Djevojka je na ruci tetovirala ružu, a mladić stakleno zvono po uzoru na Ljepoticu i zvijer, no tetovaža nije ispala baš najbolje

Zaljubljeni parovi često se odlučuju na zajedničke tetovaže, no puno smo se puta već uvjerili kako one i nisu najpametnije rješenje.

Mnogi parovi koji su tetovažu posvetili osobi s kojom su u vezi, odnosno braku, na kraju prekinu, a slika na tijelu ostaje samo kao podsjetnik bolne faze u životu.

No, postoje situacije u kojima za loš ishod tetovaže nisu krivi parovi nego tattoo majstori.

Baš u takvoj situaciji našao se jedan anonimni par koji je fotografije svojih tetovaža na temu Ljepotica i zvijer podijelio na Imguru.

Foto: Imgur/ARussianAndHisBike

Djevojka je na ruci tetovirala ružu, a mladić stakleno zvono. No, zvono nije ispalo baš i najbolje pa se na društvenim mrežama odmah postavilo pitanje na što ono podsjeća.

– Ruža je u redu, to je obična ruža. Zvono izgleda kao kondom ili zvono Taco Bella – komentirao je jedan korisnik Imgura s kojim su se mnogi složili.

Sreća u nesreći, par nije tetovirao svoja imena pa i ako ikada prekinu, neće morati potrošiti čitavo bogatstvo na uklanjanje tetovaže ili pak prepravljanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije