Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Zajedno držali automatsku pušku i pucali, ubili ženu i ranili pet osoba

Osumnjičeni za ubojstvo u naselju Parag
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/6
27.02.2022.
u 20:18

Tereti ih se da su mecima pogodili 59-godišnjakinju i nanijeli joj prostrijelne rane desnog bedra i trupa od kojih je iskrvarila i preminula, dok je još pet osoba zadobilo teške ozljede

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je nakon provedene istrage podiglo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv 23-godišnjaka i 28-godišnjska zbog počinjenih kaznenih djela ubojstva i pet pokušaja ubojstva.

Tereti ih se da su 24. kolovoza 2021. u Paragu, zajedno držeći automatsku pušku, usmjeravajući je s lijeva na desno, ispalili rafal i ispucali više metaka prema šest osoba na dvorištu ispred kuće s druge strane ceste. Tereti ih se da su mecima pogodili 59-godišnjakinju i nanijeli joj prostrijelne rane desnog bedra i trupa od kojih je iskrvarila i preminula, dok je još pet osoba zadobilo teške ozljede. Spašeni su zahvaljujući hitnoj medicinskoj intervenciji.

Okrivljenici se nalaze u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda u Varaždinu je prihvatilo prijedlog državnog odvjetništva i produljilo im istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i dovršenja pokušanih kaznenih djela.

Podsjetimo, u pucnjavi je ubijena 59-godišnja Minka Pec. Povod sukoba je bila netrpeljivost između dviju obitelji. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar FalusBonus
FalusBonus
10:06 01.03.2022.

ah ti rimljani, malo se zaigrali

SE
sedam
13:13 03.03.2022.

Uh....gavran divizija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije