Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVOPROLIĆE U PARAGU

FOTO Ubili ženu, više osoba ranili: Ovo je jedan od braće, doveden je na ispitivanje

Varaždin: Priveden jedan od osumnjičenih za ubojstvo u naselju Parag
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
26.08.2021.
u 14:23

– Policija nije ta koja određuje kaznu i šalje ljude u zatvor. Policija je ta koja prijavljuje, a ako je policija dvojicu prijavila 110 puta, to znači da je policija ta koja radi svoj posao – rekao je danas Božinović.

Međimurska policija izvijestila je jutros kako za ubojstvo i pokušaje ubojstva u mjestu Parag sumnjiči dvojicu braće.

– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 22-godišnjak i 27-godišnjak s područja općine Nedelišće zajedno počinili kazneno djelo ubojstva, tri kaznena djela ubojstva u pokušaju te teška kaznena djela protiv opće sigurnosti. Protiv počinitelja podnesena je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetniku te su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave – izvijestila je PU međimurska.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o braći Nini i Josipu Balogu.

– Policija nije ta koja određuje kaznu i šalje ljude u zatvor. Policija je ta koja prijavljuje, a ako je policija dvojicu prijavila 110 puta, to znači da je policija ta koja radi svoj posao. Ovo nije problem koji treba isključivo rješavati restriktivnim putem – kazao je danas ministar Davor Božinović govoreći o pucnjavi u Paragu, gdje je ubijena Minka Pec, a više je osoba ranjeno.

Jedan od osumnjičenih doveden je na ispitivanje.

26.08.2021., Varazdin - Privodjenje jednog od osumnjicenih za ubojstvo Minke P. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Kako je i najavljeno, dvojica braće, Nino i Josip, osumnjičeni za ubojstvo 59-godišnje Minke Pec i ranjavanje više osoba u romskom naselju Parag, privedeni su danas na ispitivanje u Varaždinu.

Riječ je 22-godišnjaku i 27-godišnjaku s područja općine Nedelišće, koji su zajedno počinili kazneno djelo ubojstvo, tri kaznena djela ubojstva u pokušaju  te teška kaznena djela protiv opće sigurnosti. Zajedno imaju 110 kaznenih i prekršajnih prijava!

Ključne riječi

Komentara 38

TH
theo
14:30 26.08.2021.

nemojte mi samo reći da prima socijalnu naknadu, a to koristi za kockarnicu, alkohol, droge i kalašnjikove

Avatar Mali Berica
Mali Berica
14:31 26.08.2021.

Različite kulture su naše bogatstvo.

TH
theo
14:38 26.08.2021.

moj frend policajac je rekao da su bili u romskome naselju i dok su šetali tamo slučajno vidjeli kalašnjikov u grmu pokraj ceste, tamo ima na stotine kalaša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije