Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDRIJA KLARIĆ

Zagrepčanin koji je otvorio teretanu unatoč mjerama kažnjen s 30.000 kuna, prijeti mu i zatvor

Foto: Robert Anic/Pixsell
1/4
02.02.2021.
u 11:41

Andrija Klarić iz Zagreba u ponedjeljak je otvorio teretanu. Ni sat vremena nakon otvaranja u teretanu je ušla policija. Priveli su ga i prijeti mu do dvije godine zatvora

Iz Državnog inspektorata potvrdili su da su nakon inspekcijskog nadzora zapečatili teretanu u Zagrebu koju je vlasnik Andrija Klarić jučer iz protesta otvorio na Trešnjevci, suprotno odredbama Stožera.

Rad teretane obustavljen je do opoziva odluke Stožera civilne zaštite.

VIDEO: Građani se okupili u znak podrške uhićenom vlasniku teretane

N1 piše kako je Civilna zaštita vlasnika teretane kaznila s 30 tisuća kuna, 10 tisuća kuna dobio je kao pravna osoba, a 20 kao odgovorna osoba u pravnoj osobi. 

Andrija Klarić iz Zagreba u ponedjeljak je otvorio teretanu. Ni sat vremena nakon otvaranja u teretanu je ušla policija. Priveli su ga i prijeti mu do dvije godine zatvora. Vlasnik teretane kaže nam da je otvorio jer više nije imao što izgubiti.

– Od prvog dana kad su se zatvorili objekti bio sam protiv njihova zatvaranja jer smatram da su tada već postojeće mjere bile više nego primjerene. Više im ništa ne vjerujem. Ako me prevariš jednom, to znači da si ti kriv, a ako me prevariš dva puta, e, onda sam ja kriv. Strpjeli smo se i mjesecima živjeli od minimalca. Više to ne možemo – rekao je za 24sata Andrej Klarić.

Njegovi prijatelji i oni koji ga podržavaju još su jučer najavili da će skupljati novac za eventualnu kaznu.

VIDEO: Vlasnik teretane koju je otvorio unatoč mjerama stožera, kažnjen s 30,000 kuna, a prijeti mu i zatvor!

Komentara 25

KU
Kultura
11:50 02.02.2021.

Lako je ministrima pricat o zatvaranju sa milionima na racunima. Kao da oni znaju kako narod zivi.

MU
Muka
11:58 02.02.2021.

Kako može takva država naprijed kad kažnjava ljude koji žele raditi.

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
11:54 02.02.2021.

Ali zato hdz-ovki donatoror, koji je ubio četvero ljudi u prometu, sjedi na cvjetnom, pije kavicu, i nikome ne pada na pamet da ga preda pritvorskom nadzorniku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije