Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Zagrebački profesor geografije dobio iznimno priznanje: Proglašen je najboljim u cijelom svijetu

Nemčića je za ovu nagradu nominirala platforma Edubalkan, u čije  se osnivanje i djelovanje uključio kad su u Hrvatskoj zbog karantene zatvorene sve škole.
22. listopada 2020. u 14:19 4 komentara 4601 prikaza
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Dejan Nemčić, profesor geografije iz zagrebačke Osnovne škole Ive Andrića proglašen je najboljim profesorom. U cijelom svijetu.

Iznimno priznanje za rad i trud nastavnika koji svoje učenike virtualnim putem vodi doslovce po svim kontinentima Nemčić je dobio na najznačajnijem svjetskom natječaju za učitelje Global Teacher Award 2020. I to u konkurenciji najboljih učitelja iz 110 zemalja.

Zagreb: Nastava preko virtualnih učionica na HRT 4 Isključenja, ukori... Rezultati inspekcijskog nalaza: Evo kakvi su bili nastavnici u najtežoj školskoj godini

Nemčića je za ovu nagradu nominirala platforma Edubalkan, u čije  se osnivanje i djelovanje uključio kad su u Hrvatskoj zbog karantene zatvorene sve škole. Riječ je naime o platformi u kojoj su se povezivali profesori učitelji i nastavnici diljem regije kako bi jedni drugima dali podršku u provođenju on-line nastave.

Šibenik: Školske učionice bit će prazne sljedeća dva tjedna odgovorio i Ravnatelj škole Majka učenika koji ne ide na vjeronauk tvrdi: 'Stavili su ga da sjedi okrenut leđima od ostalih'

- Od malenog grada Garešnice do vrha svijeta. Dobitnik sam nagrade - najbolji učitelj svijeta. Najprestižnija je to nagrada u polju svjetskog obrazovanja - napisao je profesor na svome Facebook profilu.

Valentina Valjak
NEOPISIVA TUGA
Valentinu su pokopali u vjenčanici i s prstenom na ruci, dogodine bi bila doktor znanosti
Zaklada Novo Sutra
ONI MOGU SVE
Čudotvorna terapija pomoću konja odsad će biti moguća u svim vremenskim uvjetima
  • valpovo:

    Kako se kaze na Hrvatskom jeziku -geografija ili zemljopis-odakle je novinarka?

  • kodamesepita:

    sto je to : geografija ?

  • Payback:

    Svaka čast i čestitke pobjedniku!!👍 ...samo.sto jje edubalkan?