Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoštivanje pravila

Službenici tijekom posjeta ministra naljutili građane: Možemo li svi ovako parkirati?

Foto: Branimir Bradarić
23.05.2018.
u 21:32

Pojašnjavajući zašto su se parkirali na ovakav način vozači ovih automobila rekli su nam kako su morali jer je na parkiralištu bio autobus koji im je smetao

U vukovarskoj Palači Srijem, gdje su uredi Vukovarsko-srijemske županije, danas je boravio ministar državne imovine Goran Marić koji je tom prilikom održao radni sastanak s predstavnicima jedinica lokalne samouprave s područja Vukovarsko-srijemske županije.

I dok građani nisu znali što se događa u Palači Srijem, imali su prilike vidjeti kako su se neki od sudionika toga sastanka parkirali. Naime, dva osobna automobila, od kojih je na jednom pisalo Općina Nuštar, bila su parkirana preko četiri parking mjesta. Mnogi od prolaznika zastajali su kako bi fotografirali ovaj primjer parkiranja.

Mogle su se čuti i glasne primjedbe tipa gdje su sada policija i komunalni redari te mogu li se i drugi parkirati na isti takav način. Inače, u neposrednoj blizini toga parkinga uz urede županije nalazi se i Centar za socijalnu skrb, Ured državne uprave, županijski Centar 112, Ured za obranu, Katastarski ured pa je svako parking mjesto više nego dobrodošlo.

1/5

Pojašnjavajući zašto su se parkirali na ovakav način vozači ovih automobila rekli su nam kako su morali jer je na parkiralištu bio autobus koji im je smetao. Ostaje nejasno zašto svoje automobile nisu preparkirali kao i ostali vozači kada se autobus sklonio. Isto tako nisu se mogle vidjeti niti parking karte koje bi potvrdile da su platili po dva parking mjesta.

Sat vremena parkiranja u Vukovaru je 3 kune.     


 
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Lovre42
Lovre42
21:53 23.05.2018.

Kakve to veze ima s ministrom Marićem, lumeni iz večernjaka?Prvi auto iz Nuštra drugi tko zna od kuda i tko zna čiji?Članak je fakat za dubinsko promatranje.A sigurno i autor.

EL
elkomadante
21:51 23.05.2018.

broj tablica i prijava i upit zasto nema kazne ?

DU
Deleted user
11:31 24.05.2018.

Ako ovo nije novinarska patka, onda je balkanski primitivizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije