Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ KOALICIJA

Vulin: HDSSB na izbore ide samostalno

Dragan Vulin
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
21.07.2016.
u 14:00

Očekuje osvajanje više od dva saborska mandata

HDSSB će na izvanredne parlamentarne izbore izaći samostalno, a očekuje osvajanje više od dva saborska mandata, izjavio je u četvrtak predsjednik stranke Dragan Vulin koji drži da će birači prepoznati brigu stranke za interese Slavonije i Baranje te principijelnost koju je pokazala tijekom krize vlasti.

"HDSSB ide samostalno na izbore, tako se i pripremamo. Zapravo smo do sada na sve izbore izlazili samostalno, bez koalicija", rekao je Vulin za HRT4.

Ni sa kim, kaže, do sada nisu razgovarali na temu koalicije, a upitan može li biti suradnje s HDZ-om nakon što je na čelo stranke došao Andrej Plenković, Vulin je odgovorio da za sada kontakata nije bilo, a da će vrijeme pokazati što će Plenković napraviti i kao predsjednik HDZ-a i u unutarnjoj politici.

"Promjena čelnog čovjeka je promjena... vidjet ćemo, već u kampanji, ima li on snage, volje, želje mijenjati smjer kojim ide HDZ, jer to nije nimalo lako. Vidjet ćemo", rekao je.

Vulin je u razgovoru podsjetio da je HDSSB stranka koja je odmah rekla "odlučno 'ne' preslagivanju" u Saboru, kao i da je Vlada imala njihovu podršku do trenutka donošenja proračuna za ovu godinu kada je, istaknuo je, glatko odbijeno šest HDSSB-ovih amandmana važnih za Slavoniju i Baranju.

"Nadam se na će birači to prepoznati", rekao je Vulin koji stoga očekuje više od dva mandata koliko je stranka osvojila na posljednjim izborima.

>> Samo HDZ i HNS dobili više donacija od HDSSB-a

Komentara 3

DU
Deleted user
14:32 21.07.2016.

Samo odite i sanjajte i dalje... Ma koja crna 2 mandata... Ak dobijete 1% glasova, dobro je....

LI
lipnjak
16:22 21.07.2016.

Nisu sigurni tko ce pobjedit pa da se ne zamjere.

OS
osica
14:52 21.07.2016.

Ova opcija "nema koaliranja i tgovine foteljana pred izbore" je najpoštenija. No, ne znam što će im donijeti u sadašnjoj konstelaciji zvijezda na Hrvatskom "fifti fifti nebu" , pod kojim ov č. ce samo mekeću, a kad treba " naeba " na dan D , odazovu se zovu di vlj. ne, a nakon toga opet me me....."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije