Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE Renata Rašović

Vrijeme je da heroj ulice Marko Babić dobije svoju ulicu u Vukovaru ili Zagrebu

Vukovar: Obilježena 6. obljetnica smrti vukovarskog heroja i generala Marka Babi?a
Goran Ferbezar/Pixsell
06.07.2022.
u 11:20

Moraju li ulice dovijeka nositi imena akademika i pjesnika ili ćemo preko barem jedne table ispisati ime žestokog momka s ulice, čovjeka čije se junaštvo godinama izučavalo na američkom West Pointu?

Komentara 3

SA
sasha68
14:36 06.07.2022.

poznajem marka otprije rata,zanimljivost,čitao je zagorku,gogolja,dostojevskog a ne ko mi ostali alan forda..drag covjek je bio..pumb

DU
Deleted user
11:42 06.07.2022.

Probudilo se hrvatsvo u Rašovićke, nebu dobro.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
13:34 06.07.2022.

Samo u ratu se napreduje na osnovu djela i sposobnosti,dok se u miru (ne samo u vojsci,nego svugdje) te iste heroje marginalizira,jer ne znaju (uopće) i ne žele lagati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije