Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAM SE PRIJAVIO

Više puta oštećena: Mladić (24) pijukom uništio zvijezdu Donalda Trumpa

Zvijezda Donalda Trumpa
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
25.07.2018.
u 21:37

Osumnjičeni Austin Clay gotovo je potpuno uništio zvijezdu koja je i išarana grafitima.

Dvadesetčetverogodišnji muškarac pijukom je u srijedu oštetio zvijezdu američkog predsjednika Donalda Trumpa na stazi slavnih u Hollywoodu i potom se predao, objavio je glasnogovornik policije u Los Angelesu.

Trump je zvijezdu na poznatoj stazi dobio 2007. i već je nekoliko puta oštećena otkako je 2016. izabran za predsjednika.

Osumnjičeni Austin Clay gotovo je potpuno uništio zvijezdu koja je i išarana grafitima.

Zvijezda Donalda Trumpa
1/7

Prije nego što je postao predsjednik, Trump (72) bio je nekretninski magnat i zvijezda reality programa "Pripravnik" te producent natjecanja u ljepoti Miss Universe.

"Ne odobravam vandalizam, ali shvaćam frustracije ljudi. Nisam za Trumpa, ali nisam ni za ovakav način izražavanja prosvjeda", rekao je Adrian Rodriguez, 42-godišnji učitelj.

Komentara 7

LE
LeandroZG
23:02 25.07.2018.

liberalni i tolerantni ljevicari

NE
nevjerujženikojalaže
00:32 26.07.2018.

ovo je rezultat liberalne izobrazbe , kako u oš tako na dalje. da je ovo napravio nekakav desničar a da je ljevičar na vlasti, bio bi već teži za par grama olova..

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
23:56 25.07.2018.

jedno 5 godina zatvora sa liberalnim gostima iz afrike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije