Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREBAČKO NASELJE

VIDEO Stanovnici Kozari boka u suzama: Bandić nam je sve dao, nije bio savršen, ali je bio najbolji

Foto: Hana Ivković/Večernji list
1/7
28.02.2021.
u 10:51

" Nama je izgradio ovdje cestu i nije nas nikad zaboravio"

Stanovnici perifernog zagrebačkog naselja Kozari bok jutros se uz tugu, jecaje i suze opraštaju od zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića

Građani Bandiću u čast pale svijeće i lampione, a jedan stanovnik stao je i pred kameru Večernjeg lista kazavši kako je Bandić za njihovo naselje mnogo učinio.

Foto: Hana Ivković/Večernji list

"Šećerane ne bi propale da je on njima upravljao. On je bio čovjek, puno je radio i pomogao. Nama je izgradio ovdje cestu i nije nas nikad zaboravio. Bolji je on od ovih HDZ-ovaca koji se busaju u prsa, a stalno gledaju gdje će što opljačkati. Bandić nije bio savršen, imao je svojih grešaka ali bio je daleko bolji od svih ovih koji se prave fini", kazao je između ostalog naš sugovornik čiji cijeli govor možete pogledati u video prilogu.

Podsjetimo, Milan Bandić, najdugovječniji zagrebački gradonačelnik, preminuo je 28. veljače u ranim jutarnjim satima od posljedica srčanog udara

 

Komentara 132

DU
Deleted user
11:11 28.02.2021.

Otišao jos jedan nezamjenjiv i najbolji , kao sto je i Hanzekovic bio veliki humanista i dobrotvor tako je i Bandić bio najveći gradonačelnik Zagreba u povijesti.sva sreca da Bog nikome nije dao vječnost.mozda netko predloži da Zagreb promjeni ime u Bandicgrad.

KO
konfederacija
11:33 28.02.2021.

tužna je ovo vijest da je bandić preinuo ali je još tužnija da bi tomaševića klapa mogla vodit zagreb

Avatar Vakserčina
Vakserčina
11:30 28.02.2021.

Mislim da Juričan treba napraviti harakiri jer je izgubio svaki smisao postojanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije