Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT U ŠKOTSKOJ

VIDEO Ovakvo vježbanje niste vidjeli: Skakutavi gosti za opuštanje

Foto: Wochit
1/3
09.06.2019.
u 14:50

Voditelj pilates tečaja Jo Munro (39) otkrio je kako mlade jednogodišnje koze Hazel i Mabel jako vole ljudsko društvo

Vježbanje je izuzetno bitno za zdravlje, u tome se svi slažu. No, koju vježbu izabrati, ponekad je teško, pogotovo ako vam dugo treba da se opustite ili fokusirate. Srećom, toliko je kombinacija da zasigurno svi mogu pronaći neku varijantu koja će im odgovarati. A jedna ekipa vježbača entuzijasta, otišla je i korak dalje...

Naime, na jednoj farmi u Škotskoj, odlučili su za pomoć pri vježbanju angažirati i - koze! Ova bizarna vježba odvija se u mjestu Glenrothes u Škotskoj i prvi je koza pilates tečaj u toj zemlji. Voditelj pilates tečaja Jo Munro (39) otkrio je kako mlade jednogodišnje koze Hazel i Mabel jako vole ljudsko društvo, a pojašnjava kako koze pomažu polaznicima tečaja da se brže opuste. 

Muro se inspirirao sličnim tečajem u Americi gdje su koze pomagale u jogi. 

A kako to izgleda pilates s kozama pogledajte u videu u galeriji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije