Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napeto nakon suđenja

VIDEO Odvjetnik F. Zavadlava želio izraziti sućut, a otac ubijenog mladića ga ignorirao

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/7
12.08.2020.
u 13:01

– Ovo da me suoče s ubojicom mojeg sina je dno dna. Morao sam doći ovamo kako bi me maltretirali i omalovažavali te opet blatili mog sina – ljutit je bio Vlado Ožić Paić, otac ubijenog Marina.

Danas je u Splitu počelo suđenje Filipu Zavadlavu, optuženom za ubojstvo Marina Bobana (24), Jurice Torlaka (38) i Marina Ožića Paića (25). A Vlado Ožić Paić, otac ubijenog Marina i branitelj optuženoga Filipa Zavadala, odvjetnik Branko Šerić, obratili su se medijima nakon suđenja.

– Ovo da me suoče s ubojicom mojeg sina je dno dna. Dao sam službenu izjavu u DORH-u mjesec dana nakon ubojstva. No, to odvjetničkom timu ubojice nije bilo dovoljno nego sam morao doći ovamo kako bi me maltretirali i omalovažavali te opet blatili mog sina. On je griješio u životu i bio je spreman platiti za pogreške. Ali moramo shvatiti i poslati poruku da nije ovo film ''pravda za Zavadlava'' nego pokret ''pravda za Marina, Torlaka i Bobana'' – naglasio je Vlado Ožić Paić.

Potom je iz zgrade suda izašao odvjetnik Šerić te želio izraziti sućut Vladi Ožiću Paiću, no otac ubijenog Marina samo je pozdravio novinare i otišao.

– Čovjekov sin je ubijen i to je nenadoknadivo. Treba izraziti sućut. On je dao spontan i iskren iskaz, nisam imao nikakvih pitanja. Sam je izjavio bitne stvari za obranu, a zaključke vam neću iznositi jer bi bili sugestija – kazao je odvjetnik Šerić i dodao kako je Zavadlav pod terapijom.

Izjave Vlade Ožića Paića i odvjetnika Šerića nakon suđenja pogledajte u videu:

Komentara 10

ZO
Zoran
14:28 12.08.2020.

Šo sad taj Ožić Pajić sad sere. Gleda sam na tv di kaže da mu je sin griješio,što nije prije reagira kad mu je sin bio griješnik i kriminalac? A vi gospodo što pišete da su nevini,da vjerovatno kao i vi. Filipe 👍

Avatar TheJack
TheJack
15:41 12.08.2020.

Od prije poznati policiji, ili grijesm!? Kako to da bas nitko ne potegne Kalasa na tetu knjiznicarku, ili baku ma trznici?

Avatar film
film
15:59 12.08.2020.

nedaj se filipe.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije