Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

VIDEO Ribari je izvukli iz mora nakon što je satima plutala, a onda je otkrila svoju potresnu priču

Dvojica ribara Ronaldo i Gustavo u prvom trenutku mislili su da je komad drva u moru, sve dok ona nije dignula ruku pokušavajući ih dozvati. Iako su pokušavali komunicirati s njom, nije im uspjelo jer je ona počela plakati.
29. rujna 2020. u 19:53 1 komentara 9364 prikaza
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/3

Stara ribarska poslovnica kaže 'jedino predvidljivo u ribolovu je nepredvidivost', a to su upravo dokazala dvojica kolumbijskih ribara koji su iz mora ovog vikenda izvukli ženu iz mora. Vrlo brzo su saznali da je žena koju su spasili nestala prije dvije godine, te njezina obitelj nije imala nikakve informacije o njoj cijelo to vrijeme. 

Sve popularniji show Za nagradu od 50.000 eura spremni su na seks pred kamerama i tučnjave, a među natjecateljima sve je više Hrvata

Snimka spašavanja koju su objavili lokalni mediji prikazuju Angelicu Gaitan kako pluta dva kilometra od obale gdje je posljednji puta viđena. Nesretna 46-godišnjakinja toliko je bila slaba da je jedva mogla progovoriti. Ribar Ronaldo Visbal prvo joj se obratio na španjolskom, potom na engleskom pokušavajući vidjeti razumije li ga žena. 

Dvojica ribara Ronaldo i Gustavo u prvom trenutku mislili su da je komad drva u moru, sve dok ona nije dignula ruku pokušavajući ih dozvati. Iako su pokušavali komunicirati s njom, nije im uspjelo jer je ona počela plakati. 

 

- Ponovo sam rođena. Bog nije želio da umrem - rekla im je, prenosi Mirror. 

Kad su je doveli na obalu, vrlo brzo otkriven je njezin identitet.  Obitelj Angelice Gaitan nije znala gdje je ona posljednje dvije godine niti su imali ikakve informacije o njoj sve dok nije izvučena iz mora nedaleko od grada Puerto Colombia. Gdje je bila posljednje dvije godine, sad je predmet policijske istrage. 

No, ona je rekla lokalnim medijima da je 20 godina trpjela nasilje u vezi sa svojim partnerom. Ispričala je da je pobjegla nakon što ju je njezin partner pokušao ubiti. Neko vrijeme je živjela u gradu Barranquilli. Međutim, vrlo brzo njezin dom postalo je sklonište za beskućnike gdje je upala u tešku depresiju. 

Ukusan doručak Zasladite se omiljenim jelom iz djetinjstva: Riža na mlijeku s voćnim preljevom koja će nestati u trenu

- Našla sam se na obali i odlučila sam se baciti u more u nadi da će me uzeti i da će ova noćna mora uskoro prestati - kazala je. 

Prije nego što su je spasili, bila je u moru osam sati. 

Njezina kćer Alejandra Castiblanco rekla je da tvrdnje njezine majke o nasilnom partneru nisu istina te da ona i sestra sad sakupljaju novac kako bi se njihova majka vratila kući. Lokalni mediji prenijeli su pak tvrdnje Angelice Gaitan koja kaže da ju je njezina obitelj napustila nakon što je poslala žrtva nasilja. 
 

Ajoj...
Djevojka otkrila kako je partnera uhvatila u prevari: 'Nazvala sam restoran u kojem je bio i pitala...'
Boris Miletić
INTERVJU
„Čovjek koji prestane biti čovjek, izgubio je smisao“
  • čutuk:

    Nekako mi se čini čudno da je htjela skončati život skokom u more ,pri tom staviši na sebe prsluk za spasavanje !!!!