Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIRLJIVA GESTA

Video koji je rasplakao cijeli svijet: očuha iznenadio najljepšim darom

Očuh i sin
Foto: Screenshot
27.12.2018.
u 17:56

Kako je sin svojem očuhu dao najljepši božićni poklon

Dirljiva scena dogodila se u SAD-u ovih dana. Naime, jedan očuh iz SAD-a dobio je jedan sasvim nesvakidašnji božićni poklon koji je raznježio ljude diljem svijeta. Alecy West, podijelio je na svojem Twitter profilu video u kojem možemo vidjeti kako njegov prethodno spomenuti očuh otvara poklon koji je raznježio, kako njega, tako i cijeli svijet. 

Alec je svojem očuhu poklonio papire za usvajanje te je na taj način htio da mu on i službeno postane otac. Aleca je očuh preuzeo kada je imao svega 3 godine, a sada već odrasli muškarac želio je to i službeno zapečatiti. Reakcija očuha uistinu je neprocjenjiva, a  u ispod priloženom videu možete i pogledati ovaj nezaboravan trenutak koji je raznježio mnoge.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
18:31 27.12.2018.

Kak bi rekla Žarka Sekulić: ma dajte, molim vas!

DU
Deleted user
19:08 27.12.2018.

@stimy: od kud ja napravljen copy dio tog copy/paste o kojem govoriš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije