Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISKOČIO U POMOĆ

VIDEO Bivši vojnik razoružao pljačkaša: 'Ako povučem okidač, hoće li ti raznijeti glavu?'

05.03.2019.
u 08:37

James Gowland (31) ušao je 20. siječnja u trgovinu te zaprijetio prodavaču, kako se poslije ispostavilo, dobrom imitacijom pištolja.

Bivši vojnik Anthony Wolfe (61) iskoristio je svoje vojno iskustvo kako bi savladao naoružanog pljačkaša koji je krajem siječnja pokušao opljačkati trgovinu u Wiltshireu u Velikoj Britaniji.

James Gowland (31) ušao je 20. siječnja u trgovinu te zaprijetio prodavaču, kako se kasnije ispostavilo, dobrom imitacijom pištolja. Ubrzo nakon toga u trgovinu je ušao Wolfe te se zaletio prema pljačkašu.

– Uperio je pištolj prema nama. Napao sam ga, uzeo pištolj s obje ruke, zaokrenuo ga i na kraju uzeo – rekao je Wolfe koji se počeo hrvati s pljačkašem.

– Pomislio sam da je bolje da ja imam pištolj, a ne ovaj idiot. Nisam bio siguran je li napunjen. Kada sam ga primio, bio je težak i nisam imao pojma je li riječ o pravom pištolju – kazao je bivši vojnik, prenosi Yahoo News.

Nakon što je srušio pljačkaša na pod, uperio je ''pištolj'' u njegovu glavu.

– Ako povučem okidač, hoće li ti raznijeti glavu? – upitao ga je.

Komentara 2

Avatar Tračalo
Tračalo
10:21 05.03.2019.

opera plača više

DU
Deleted user
10:02 05.03.2019.

My man

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije