Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Tko je kriv za ovo? Pogledajte što je bagerist učinio šefici dok je utovarivao pijesak

Snimka iz skladišta pijeska u Kini postala je hit na internetu
04. ožujka 2019. u 12:59 35 komentara 156653 prikaza
bager
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/2

Nevjerojatna scena snimljena je u jednom skladištu pijeska u Kini gdje je bagerist zamalo ubio upraviteljicu koja se šetala gradilištem dok je on utovarivao pijesak u kamione.

vrećice na drvetu Neobične 'vrećice' Majka iznenađena prizorom koji je zatekla u susjedovu dvorištu: Što to visi s drveta?

Na snimci se vidi kako bageristi tovare pijesak u kipere, a žena se nalazi cijelo vrijeme u blizini njih. Ona je u jednom trenutku stala na sredinu skladišta točno ispred jednog bagera.

Budući da je stajala točno ispred utovarivača, bagerist je nije vidio pa je krenuo naprijed i doslovno je pokupio. Potom je zagrabio pijesak te ga zajedno sa šeficom istovario u prikolicu kamiona.

S obzirom na to da je počela mahati rukama kada ju je istovario, pretpostavlja se da ju je bagerist tada i uočio pa je brzo izašao iz vozila i potrčao joj u pomoć. Evo kako je to izgledalo:

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
 • ivica.vranjic:

  Nije ju utovariti u kamion nego u separator, kako mi se čini...a kako je završila ovisi dali ima bubanj rešetke ili nema?

 • Avatar BilanMandić
  BilanMandić:

  glavno da se glupača muva oko radnih strojeva kao da su od legića..

 • darwil:

  Odmah zvati kv bageristu Bandića i neka ga zadrže.