Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro da je ostala živa

Tko je kriv za ovo? Pogledajte što je bagerist učinio šefici dok je utovarivao pijesak

bager
Foto: Screenshot
1/2
04.03.2019.
u 12:59

Snimka iz skladišta pijeska u Kini postala je hit na internetu

Nevjerojatna scena snimljena je u jednom skladištu pijeska u Kini gdje je bagerist zamalo ubio upraviteljicu koja se šetala gradilištem dok je on utovarivao pijesak u kamione.

Na snimci se vidi kako bageristi tovare pijesak u kipere, a žena se nalazi cijelo vrijeme u blizini njih. Ona je u jednom trenutku stala na sredinu skladišta točno ispred jednog bagera.

Budući da je stajala točno ispred utovarivača, bagerist je nije vidio pa je krenuo naprijed i doslovno je pokupio. Potom je zagrabio pijesak te ga zajedno sa šeficom istovario u prikolicu kamiona.

S obzirom na to da je počela mahati rukama kada ju je istovario, pretpostavlja se da ju je bagerist tada i uočio pa je brzo izašao iz vozila i potrčao joj u pomoć. Evo kako je to izgledalo:

Ključne riječi

Komentara 35

IV
ivica.vranjic
15:24 04.03.2019.

Nije ju utovariti u kamion nego u separator, kako mi se čini...a kako je završila ovisi dali ima bubanj rešetke ili nema?

Avatar BilanMandić
BilanMandić
14:33 04.03.2019.

glavno da se glupača muva oko radnih strojeva kao da su od legića..

DA
darwil
13:28 04.03.2019.

Odmah zvati kv bageristu Bandića i neka ga zadrže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije