Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETAŠ NIJE DOŠAO

Vatrogasac na suđenju Bočkaju: Meni je čudno da nitko nije pomogao ozlijeđenoj djelatnici

Osijek: Benzinska postaja u koju se autom zabio nogometaš Petar Bočkaj
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/4
07.06.2022.
u 10:35

Nogometaš Dinama Petar Bočkaj trebao je iznijeti svoju obranu, ali nije se danas pojavio na osječkom sudu

Iako se očekivalo da će Petar Bočkaj u utorak iznijeti svoju obranu na Općinskom sudu u Osijeku, čime bi se privelo kraju suđenje protiv njega jer se pijan zabio u trgovinu na jednoj osječkoj benzinskoj postaji, on se danas nije pojavio u sudnici. Njegov je branitelj objasnio kako mu je Bočkaj javio da je spriječen doći na sud, no i da nije objasnio zašto, ali će naknadno dostaviti za to potrebnu dokumentaciju.

Podsjetimo, Dinamova nogometaša Petra Bočkaja tereti se da je automobilom uletio u prodajni prostor na INA-inoj benzinskoj postaji 1. ožujka 2019. U Bočkajevoj je krvi tada kolalo 1,86 promila alkohola. Pobjegao je s mjesta događaja, a iza njega su ostale dvije ozlijeđene djelatnice, od kojih je jedna bila prikliještena policama naguranima uza zid. Tada je igrao u dresu NK Osijeka.

Na klupu za svjedočenje u utorak je sjeo vatrogasac Alen Bakić, kojega je za svjedoka pozvala obrana. Bakić je te večeri bio na intervenciji na INA-inoj postaji nakon uleta Bočkajeva Mercedesa u trgovinu.

– Prilikom našeg dolaska bilo je puno policije, izlog je bio razbijen, bijeli Mercedes stajao je sa strane, djelatnica je bila pritisnuta uza zid, a pult je bio na njoj. Nije ona tražila nikakvu pomoć, naši dečki su pomaknuli pult. To kao da nije bila intervencija za nas, automobil je bio sa strane, nismo morali ništa posebno ni raditi – ispričao je vatrogasac Bakić.

Na upit obrane kako su njegove kolege pomaknule pult, odgovorio je: "Ručno".

– Iskreno, meni je čudno da joj nitko od svih tih ljudi tamo nije pomogao. Moji kolege su samo pomaknuli pult, nije korišten nikakav alat. Ne znam koliko je naših kolega micalo pult, na intervenciji su bila ukupno četvorica – rekao je.

– Nije mi nitko na licu mjesta rekao da je netko prije nas pokušao maknuti pult – nastavio je svjedok.

Obrana je, pojasnimo, na prošloj raspravi tvrdila kako je Bočkaj pokušao pomaknuti pult, ali nije uspio. Po njihovu mišljenju, iz snimke videonadzora vidi se i da je stručnim službama na intervenciji trebalo dosta truda da to učine.

Rasprava je odgođena, sljedeća je 30. kolovoza.

VIDEO Prometna nesreća u kojoj je sudjelovao nogometaš Petar Bočkaj

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Francek007
Francek007
11:00 07.06.2022.

Pero ima ga utero. NIsam niti znao da na sud ne moraš doći, nego je dovoljno da odvjetnik kaže da će se sudu naknadno dostaviti zašto nisam došao.??? Pa zar ne postoji kazna od suca za neopravdani dolazak na sud.d. Nije Pero odgovarao niti za činjenicu da se zabio i otepo drvo kod šibicare Drava, još gore niti dan danas nitko na tom mjestu nije zasadio to drvo. Bar da je platio sadnju novog drveta Unikomu Ha ha ha

DD
dobar.dan
11:42 07.06.2022.

Za tako nesto mras bit pijan i dobar komad budale. Na kraju ce dobit 200 sati drustveno korisnog rada. Sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije