Naslovnica Vijesti Crna kronika

Prijavljen jer je na društvenoj mreži širio laži o policajcu

Tereti ga se da je 18. veljače ove godine u više navrata preko svojeg profila na društvenoj mreži objavljivao osobne podatke o policajcu
12. ožujka 2018. u 10:08 2 komentara 665 prikaza
Protiv 40-godišnjaka je podnesena kaznena prijava
Foto: Thinkstock/ilustracija

Policijska uprava varaždinska dovršila je kriminalističko istraživanje nad 40 godišnjakom osumnjičenom da je počinio kazneno djelo  nedozvoljene uporabe osobnih podataka policijskog službenika.

Zaručnički prsteni s Moissanite kamenom novi hit Zbog ovog kamena, najtraženiji zaručnički prsteni nisu s dijamantima

Tereti ga se da je 18. veljače ove godine u više navrata preko svojeg profila na društvenoj mreži objavljivao osobne podatke o policajcu,vezano uz, kako pojašnjavaju u PU varaždinskoj, "službeni događaj u kojem je policijski službenik postupao". - Pritom je  iznosio netočne i neistinite činjenice o njemu - kažu u policiji.

Pokušaj otmice u Župi dubrovačkoj? Župa dubrovačka Pokušaj otmice djeteta? 'Sin mi je čekao bus, zaustavio se kombi...' sigurnosni pojas I na stražnjem sjedalu Policija idućeg tjedna u akciji nadzora korištenja sigurnosnog pojasa! Policija Desetci tražitelja azila u Hrvatskoj spriječeni u ilegalnom prelasku

 

Aktivni odmor
NEZABORAVNO ISKUSTVO
Oni se izležavaju na plaži, a ti letiš 60 metara iznad njih!

A1 izdvaja za Vas

  • xnet0822:

    Pogleajte samo komentare koje je napisao Mihac, nema članka gdje ih nije izvrijeđao, a za Policijiu je "neuhvatljiv", usto je i lažni "branitelj" koji godinama potkrada državu sa "mirovinom" koja je 2-3x veća od realne braniteljske mirovine ! !

  • rightside:

    znaci, drotove se nesmije komentirat, a jos manje spominjat sta rade, jer oni uvjek govore istinu i nema tu muljeza pogotovo ne u hrvatskoj..