Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin
Povratak na članak

Prijavljen jer je na društvenoj mreži širio laži o policajcu

Tereti ga se da je 18. veljače ove godine u više navrata preko svojeg profila na društvenoj mreži objavljivao osobne podatke o policajcu

Komentari 2

RI
rightside
14:23 12.03.2018.

znaci, drotove se nesmije komentirat, a jos manje spominjat sta rade, jer oni uvjek govore istinu i nema tu muljeza pogotovo ne u hrvatskoj..

VL
XN
xnet0822
07:58 13.03.2018.

Pogleajte samo komentare koje je napisao Mihac, nema članka gdje ih nije izvrijeđao, a za Policijiu je "neuhvatljiv", usto je i lažni "branitelj" koji godinama potkrada državu sa "mirovinom" koja je 2-3x veća od realne braniteljske mirovine ! !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.