Naslovnica Vijesti Crna kronika

Pokušaj otmice djeteta? 'Sin mi je čekao bus, zaustavio se kombi...'

Prestrašena majka odmah se javila u grupu Mame iz Dubrovnika
12. ožujka 2018. u 07:25 9 komentara 3655 prikaza
Pokušaj otmice u Župi dubrovačkoj?
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

U Facebook grupi Mame iz Dubrovnika pojavio se uznemirujući post. Naime, jedna od prestrašenih žena napisala je poruku upozorenja svim ostalim ženama u grupi. 

sigurnosni pojas I na stražnjem sjedalu Policija idućeg tjedna u akciji nadzora korištenja sigurnosnog pojasa!

Njen 12-godišnji sin se nedjeljom vraćao kući, a zaustavio ga je nepoznati muškarac koji ga je pokušao namamiti u kombi. Dubrovački dnevnik prenosi njenu objavu u cijelosti: "Sin mi se vratio iz Lidla, čekao je autobus na kružnom toku i dok je čekao bus zaustavio se bijeli kombi sa zatamnjenim staklima, otvorio prozor, a unutra je bio čovjek s kapuljačom na glavi i tamnim naočalama. Pitao ga je ideš li do Župe, na što je mali rekao kako je u Župi pa je ovaj rekao kako ide do Plata i pitao ga želi li s njime. Kad je dječak rekao da ne želi, pitao ga je gdje ide na što mu je rekao da ga to nije briga. Nakon toga mu je muškarac rekao da dođe do njega da ga nešto pita što je maloga prepalo i počeo je trčati, a ovaj je dao gas i otišao. Strašno je što je nedjelja i nigdje nema nikoga, tu i tamo prođe koji auto. Pa eto pripazite i upozorite djecu jer mene je ovo užasnulo. Znam da mi sin nema smisla za dramu i teatralnost, a meni ovo ne djeluje bezopasno i nevino", napisala je mama iz Župe.

Prestrašena majka je potvrdila kako je sve prijavila policiji nakon čega su joj uzeli izjavu.

Policija Desetci tražitelja azila u Hrvatskoj spriječeni u ilegalnom prelasku Osobna iskaznica nešto ne funkcionira Birokratski apsurd: Obavezno ovo morate znati ako mijenjate osobnu iskaznicu! policija kombi Bizarna nesreća Prema učenicima velikom brzinom išao kombi bez vozača: 'Prepao sam se kao nikada'

 

 

Top 3 festivala koje obožavaju poslovnjaci: Gdje se zabavlja Generacija X?

A1 izdvaja za Vas

  • sttipe:

    Di je fotorobot muškarca, i broj registracije/osobne, ako je od rent-a car-a??? Ili je ovo tekst za prodaju novina, pa novina triba novog šefa, ili policiska postaja triba novog zapovjednika...

  • dalibor.hren:

    Majko, sinak se nedjeljom vraćao kući i na autobusnoj stanici.......Bio sam nekoliko puta u Dubrovniku i u normalno vrijeme su BUS - postaje uglavnom pune! U koliko je sati Vaš gospodin dvanaestogodišnji sin bio sam na autobusnoj stanici?

  • zagi101:

    koja stara priča i po Zagrebu je takav kombi kružio prije par godina. nikad ga uhvatili niti je neko otet.