Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen pljačkaš

Uz prijetnje nožem i plinskim pištoljem pljačkao po Zagrebu

pljačka, Fina, Oriovac (1)
Ivica Galović/Pixsell
16.08.2012.
u 16:57

Mladić (22) u ukupno devet pljački "zaradio" je 44.000 kuna. Policija novac još nije pronašla

Zagrebačka policija uhitila je Bojana J. (22) koji je od sedmog travnja do 11. kolovoza ove godine počinio čak osam pljački na području Zagreba te jednu u okolici Pitomače, a ukupno je ukrao 44.000 kuna. Pet puta opljačkao je poslovnice Konzuma, tri se puta odlučio na pljačke benzinskih postaja, pa je tako najprije orobio Europetrol u Branimirovoj ulici, a nakon toga pumpu OMV-a i Petrola u Ulici Ljudevita Posavskog u Sesvetama.

U Grabovnici koja se nalazi blizu Pitomače opljačkao je trgovinu Dergez. Prilikom pljački maskirao se na različite načine, tako je jednom na lice navukao gumenu masku, drugi put majicu na kojoj je imao izbušene rupe, a više se puta odlučio na "klasičnu" kombinaciju sunčanih naočala, šilterice i marame preko lica.

U pljačke je sa sobom nosio nož i plinski pištolj kojima bi zatim prijetio djelatnicima. Policija je pronašla nešto odjeće u koju se znao maskirati, kao i plinski pištolj, ali nož i ukradeni novac nisu uspjeli locirati.

Ključne riječi

Komentara 2

PS
psiho84
19:53 16.08.2012.

rijesiti to Drakonskom kaznom. gotov razgovor.

TO
Toni50
20:10 16.08.2012.

16.08.2012. u 19:53h psiho84 je napisao/la: rijesiti to Drakonskom kaznom. gotov razgovor. Preko 3 mjeseca svakako ! mlad ne kažnjavan gladan !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije