Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz oglas na Njuškalu i Večernjaku

Uz oglas na Njuškalu i Večernjaku imaš najviše šanse doći do potencijalnih kupaca

Njuškalo
Foto: Promo
1/4
09.05.2023.
u 14:58

Oglas na digitalnoj platofrmi Njuškala praćen objavom u tiskanom izdanju Večernjeg lista omogućuje jednostavnu predaju oglasa u oba medija i doseg do željene publike

Oglasi za rabljene proizvode ili usluge odavno nude mnogo prednosti i kupcima i prodavačima. Posljednjih je godina tržište rabljenih proizvoda naglo raslo, a sve više ljudi traži načine za uštedu novca i prodaju viška stvari. No, kako doći do potencijalnog kupca? Najbolji način je kombinirati više platformi, a Njuškalo i Večernji list vam omogućuju upravo to.

Ako niste nikada predavali oglas na Njuškalu ili ste već zaboravili kako ide cijela procedura, evo malog podsjetnika:

  • Ikona Predaj oglas nalazi se u gornjem desnom uglu Njuškalove naslovnice, klikom na nju započinjete proces predaje oglasa.

Foto: Promo

  • Odabirom kategorije u koju želite smjestiti oglas, prikazat će se detaljan popis podkategorija. Odaberite odgovarajuću podkategoriju i nastavite dalje!

  • Kad se s desne strane pojavi zelena kvačica i u polju ispod dugmeta Nastavi ispiše se tekst "Odabrali ste kategoriju!", to znači da morate još samo kliknuti na Nastavi i na korak ste do obrasca za predaju oglasa.

  • Ispunite obrazac s traženim podacima i detaljnim opisom te pridružite fotografije svojem oglasu. Zapamtite, kupci vole fotografije, nemojte štedjeti na njima! Neka označena polja je obvezno ispuniti jer inače nije moguće predati oglas. Korisnici koji su tijekom ispunjavanja obrasca prijavljeni na Njuškalo, na kraju će kliknuti na Predaj oglas, dok će neregistrirani korisnici unijeti svoje korisničko ime i lozinku kako bi mogli završiti s predajom oglasa.

Nakon uspješno provedenih prethodnih koraka prikazuje se potvrda o predaji oglasa, a vidjet ćete i opcije za isticanje oglasa.

Foto: Promo

Odabirom jednog ili više ponuđenih paketa možete dodatno istaknuti svoj oglas te tako privući veći broj potencijalnih kupaca.

Foto: Promo

Za najbolju vidljivost na svim platformama odaberite objavu u tiskanom izdanju Večernjeg lista odabirom opcije “Mali oglas Večernji list”

Foto: Promo

Odaberite paket koji najviše odgovara vašim potrebama i kliknite na link Kupi koji će vas odvesti na stranicu putem koje možete izvršiti plaćanje.

Sretno i ne zaboravite, ako ste u nedoumici ili vam je potrebna pomoć, obratite se našoj Korisničkoj podršci.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije