Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija utvrđuje

Utvrđuje se jesu li specijalci prebili studenta na dočeku Nove

nasilje
Goran Stanzl/Pixsell, arhiva
03.01.2013.
u 12:14

Mladić je s koncerta TBF-a i "odmora" u policijskoj postaji kući došao s potresom mozga

Splitska Policijska uprava utvrđuje okolnosti ozljeđivanja 23-godišnjeg studenta koji tvrdi da su ga u novogodišnjoj noći, nakon koncerta TBF-a na splitskoj rivi, premlatili policajci.

– Naša služba za zakonitost postupanja utvrđuje okolnosti koje u prijavi navodi njegov otac. Nesporno je kako smo mi imali intervenciju prema 23-godišnjaku, oko 2 sata, za vrijeme održavanja koncerta na rivi. Našim službenicima predali su ga redari jer je vidno alkoholiziran pokušavao preskočiti zaštitnu ogradu. Već tada su na njegovoj odjeći i rukama bili vidljivi tragovi krvi – kaže Ana Čepić iz PU splitsko-dalmatinske. Mladiću je navodno ponuđen liječnički pregled, što je on odbio.

Policija tvrdi da je vikao i vrijeđao službenike te su ga vezali i priveli u postaju. Odbio je i alkotestiranje, a kod njega je pronađen tzv. švicarski nož koji su mu oduzeli. Smješten je u službene prostorije dok se nije otrijeznio te pušten oko 14.30. sati. Nakon toga otišao je u Klinički bolnički centar gdje su mu evidentirane lakše tjelesne ozljede i pušten je kući. Njegov otac tvrdi da je prava drama počela u večernjim satima, kad mu je pozlilo te su ga ponovno odvezli u KBC gdje je zadržan na promatranju na Hitnom kirurškom odjelu. Navodno od udaraca ima potres mozga.

U Policijskoj upravi tvrde da će rasvijetliti događaj, odnosno utvrditi tko i gdje je ozlijedio mladića, ali bez obzira na to, protiv njega će podnijeti optužni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira, a moguće je da će biti prijavljen zbog nepoštovanja Zakona o oružju.

>>Mladići pretukli i zarezali muškarca u Tkalčićevoj ulici

Komentara 3

KV
kviki111
21:20 03.01.2013.

Svatko tko je na odsluženju vojnog roka imao kalašmjik u ruci zna da pripadajućim nožem ne možeš nikoga ozlijediti osim ako nekoga lupiš njegovom drškom po glavi! Pa ipak je prije nekoliko godina jedan moj poznanik dobio mjesec dana zatvoraa od čakovečkog prekršajnog suda za držanje djelova automatske puške! Naime spomeniti nož se vodi kao dio oružja a ne kao pribor! Bio je kod premetaćine i pretućen ali "sve je bilo po zakonu"!

BA
Bandit
17:29 03.01.2013.

HHEHEHHEH A sto da je imao kod sebe viljusku ? heheheheh Jake snage mupa mu sigurno nebi prisli mozda bi cak i pucali na njeha jer je imao dugo oruzije VILJUSKU hehehhhe

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
20:24 03.01.2013.

Tko zna na čemu je bio, da mu tolike batine nisu smetale ? Kada je netko drogiran možeš mu ruke lomiti ne osjeća ništa.Sve dok mu hitna ne rokne jednu inekciju ne smiruje se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije