Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušao ubiti mačetom

Urlao u sudnici nakon presude: Svi ste vi bolesni ljudi!

Domagoj Pasarić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
24.04.2014.
u 18:30

Domagoj Pasarić nepravomoćno je osuđen zbog pokušaja ubojstva mačetom

– Vi ste bolesni ljudi! Njima ste trebali suditi za lažno svjedočenje! – vikao je u sudnici zagrebačkog Županijskog suda Domagoj Pasarić (30), nakon što je čuo da je nepravomoćno osuđen na sedam godina zatvora zbog pokušaja teškog ubojstva i prije no što je izbačen iz sudnice.

Teretio se da je iz bezobzirne osvete pokušao ubiti Denisa Jurića, dečka svoje bivše djevojke, a sve se dogodilo lani 29. travnja, kada je Pasarić na Jurića nasrnuo mačetom, čija je oštrica bila dugačka 30 centimetara. Izudarao ga je po glavi te mu je po rukama nanio više reznih rana jer se Jurić pokušao obraniti. Bila je ozlijeđena i djevojka.

>>Maloljetniku istražni zatvor zbog pokušaja ubojstva

Komentara 2

KA
karambita
12:22 25.04.2014.

Pogled mu dovoljno govori

CI
cipiripi...
21:43 24.04.2014.

trebao je dobiti 70 godina... ne 7...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije