Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAĐA NA RIBNJACIMA GRUDNJAK PODUZEĆA PP ORAHOVICA

Ukrali 30 kilograma ribe, a čuvara ribnjaka bacili u potok

ribnjak
arhiva VL
18.11.2009.
u 10:00

S ukradenom ribom i opremom kradljivci su se izgubili u šumi o čemu je odmah obaviještena policija. Potraga za lopovima u utorak nije dala rezultate, pa je danas policija medijima poslala njihov opis kako bi im se ušlo u trag.

Četrdesetjednogodišnji M. T., čuvar ribnjaka "Grudnjak", u utorak oko 14 sati na tabli 12. nedaleko od Zdenaca zatekao je četvoricu muškaraca odjevenih u maskirne uniforme u krađi ribe mrežom.

Kada su primijetili čuvara, kradljivci su se s tridesetak kilograma izlovljene ribe i mrežama pokušali udaljiti od ribnjaka prema šumi, a nakon što je čuvar jednog od njih sustigao, kradljivac ga je uhvatio za vrat te bacio u potok koji vodom napaja ribnjak.

S ukradenom ribom i opremom kradljivci su se izgubili u šumi o čemu je odmah obaviještena policija. Potraga za kradljivcima u utorak nije dala rezultate, pa je danas policija medijima poslala njihov opis kako bi im se ušlo u trag. Dvojica imaju oko 35 godina, visoki su oko 180 centimetara, tamnije kose i puti te jače tjelesne građe, a bili su odjeveni u maskirne odore.

Treći kradljivac ima oko 50 godina, visok je oko 180 cm, jače tjelesne građe, proćelav i sijed s rijetkim brkovima, a bio je odjeven u plavu jaknu i maskirne hlače. Četvrti je također imao oko 50 godina, nižeg je rasta, izrazito jače tjelesne građe. Bio je odjeven u maskirnu uniformu.

Policija je zatražila pomoć građana u otkrivanju počinitelja i sprečavanju krađa u kojima svake godine s ribnjaka Grudnjak u vlasništvu poduzeća PP Orahovica nestane više od 10 tona ribe.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
19:36 18.11.2009.

18.11.2009. u 10:17h SMITSMIT je napisao/la: Kad će pozvati na Fiš.. =================== 0 Salekaj da opljačkaju Konzum, treba dosta luka, ulja, a bome i brašna za njoke. Kad se pribave sve namirnice pa valjda će se nešto i krčkati u malo večem kotliću, a i zakartati bela i zapjevati \" Kiša pada država propada\"

OB
-obrisani-
20:17 18.11.2009.

Vidio sam jednog bjegunca,smrdel je na ribu i imal je mokre cipele,mora da je to onaj kaj je krađom 30 kg ribe zadužio sve nas za 43 milijarde evra

DW
dr.who
16:28 18.11.2009.

Gump ne seri.Ovdje se radi o komentaru na stvarno stanje stvari,a bilo bi mi drago da si ti bio u koži onog jadnika od čuvara.Onda bi mogao svojim šefovima srati kao ovdje o gps uređajima,land roverima i sličnom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije