Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENE PRIJAVE

Uhvaćeno petero krijumčara ljudima u Topuskom

Uhvaćeno petero krijumčara ljudima
Foto: PU sisačko-moslavačka
1/2
27.05.2018.
u 10:49

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja svih petero osumnjičenih je uz kaznene prijave za spomenuta kaznena djela, predano pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela, dovršili kriminalističko istraživanje nad 42 i 48-godišnjim državljanima Rumunjske, 36-godišnjim državljaninom Pakistana te 34 i 36-godišnjim državljanima Iraka, stoji u službenom priopćenju PU sisačko-moslavačke.

Policijski službenici su u mjestu Gređani zaustavili dva osobna vozila rumunjskih registracijskih oznaka. Vozilima su upravljali 42-godišnji i 48-godišnji državljani Rumunjske i u njima prevozili ukupno 24 državljana Afganistana  koji su prethodno ilegalno pješice iz Bosne i Hercegovine prešli državnu granicu i ušli u Republiku Hrvatsku. Sumnja se da su osumnjičeni iz koristoljublja, za unaprijed dogovoreni novčani iznos, dogovorili  da će navedenim državljanima Afganistana pomoći i omogućiti da ilegalno izađu s teritorija Republike Hrvatske i uđu na teritorij Europske unije.

Samo dan nakon u mjestu Žirovac policajci su zaustavili teretno vozilo belgijskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnjak te kao suvozač 34-godišnjak, obojica državljani Iraka. Zaustavili su još jedno vozilo belgijskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnji državljanin Pakistana, čijim pregledom tovarnog prostora su zatečena 24 državljana Irana

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja svih petero osumnjičenih je uz kaznene prijave za spomenuta kaznena djela, predano pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke. 

Uhvaćeno petero krijumčara ljudima
1/8

Komentara 14

Avatar Vukomerec
Vukomerec
15:32 31.05.2018.

Krijumčari su trgovci robljem našeg vremena. U ćuzu s njima!

Avatar Vukomerec
Vukomerec
15:30 31.05.2018.

Žica je spasila Mađarsku od invazije. Žicu na granicu, hitno!

Avatar Vukomerec
Vukomerec
15:27 31.05.2018.

Deportirati Afganistance i Iracane za sigurniju Hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije