Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIJA

Uhićen Mića Nikolić Sarma, vođa narko-klana iz Novog Sada

Lakersi slave
05.03.2012.
u 18:10

Uhićeno je i nekoliko Nikolićevih suradnika te je zaplijenjena velika količina "skunka"

Novosadski biznismen Mića Nikolić (56), zvan Sarma, uhićen je u akciji srpske sigurnosno-obavještajne agencije (BIA) i Tužiteljstva za organizirani kriminal zbog sumnje da je vođa narko-klana koji pod kontrolom drži tržište Novog Sada, neslužbeno doznaje Blic.

Uhićeno je i nekoliko Nikolićevih suradnika te je zaplijenjena i velika količina "skunka".

Prema podacima srbijanske policije, Nikolić je povezan s bosanskim i crnogorskim kriminalnim krugovima, a 2002. godine bio je uhićen kada je policija u njegovu stanu pronašla oružje, sedam grama kokaina i veći broj prometnih dozvola i registracijskih tablica.

Dodajmo i da su prije četiri godine, u borbi za prevlast između crnogorskih i bosanskih kriminalnih krugova u vojvođanskom glavnom gradu, pokušali likvidirati Nikolića.

 

Komentara 13

LI
Livi
18:19 05.03.2012.

Opet udarna vijest iz Srbije! Ja mislio da vise nismo u istoj drzavi u koju nas vi iz VL stalno uguravate. Sramite se!

OB
-obrisani-
18:24 05.03.2012.

a koji će qrac nama vijesti o srpskim kriminalcima? kaj ste vi tam bez mozga? ono...poboljšavate stanje duha nacije? hallllooooooooo !!!!!!

GR
grabice
22:46 05.03.2012.

.....biznismen....buahahahahahahahahahhaha ......a kod nas su \"poduzetnici\"......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije