Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJIVALA GA ZBOG NASILJA

Ubojstvo Šejle (19) potreslo Crnu Goru: Prekinula je zaruke pa je bivši zaručnik pucao na nju i njezina oca

Crnogorska policija
REUTERS
03.10.2021.
u 18:05

Slučaj je užasnuo javnost, a danas je održan i mirni prosvjed na kojem se okupilo nekoliko stotina građana.

Ubojstvo 19-godišnje Šejle Bakije zgrozilo je crnogorsku javnosti, a policija i dalje traga za 28-godišnjim I.Đ. iz Milješa, osumnjičenog da je nju ubio i teško ranio njezina oca Šabana. 

I.Đ. je ubio 19-godišnjakinju jer je ona raskinula zaruke s njim i vratila se svojim roditeljima. Pokazalo se da je Š. Bakija ranije bila prijavljivala 28-godišnjaka zbog nasilja i prijetnji, no ništa nije učinjeno. 

Slučaj je užasnuo javnost, a danas je održan i mirni prosvjed na kojem se okupilo nekoliko stotina građana. 

- Tražimo od Uprave policije, Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore i potpredsjednika Vlade za sigurnost, Dritana Abazovića, pokretanje hitne istrage o ovom slučaju nasilja nad ženama, a koje je završilo tragičnim gubitkom mladog života, usprkos činjenici da je nasilje prijavljivano policiji i pravosuđu - poručili su prosvjednici.

Osumnjičeni za ubojstvo je  prema prvim naznakama pobjegao iz zemlje i da je pritom imao pomoć, javljaju crnogorski mediji. 

Policija je izvijestila da im je osumnjičeni već otprije bio poznat 

Ključne riječi

Komentara 29

IM
Immanuell
22:16 03.10.2021.

U CG je inače rako. Djeluju normalno, ali ako te vide da šetaš navečer s curom i držite se za ruke, očekuje se da je ženiš. Ako to ne učiniš, povrijedio si njenu čast i čast njene obitelji. Oni su još uvijek u srednjem vijeku glede muško ženskih odnosa. U Podgorici i gradovima uz more ima i normalnih, ali čim zamakneš iza prvog brda ušao si u 14. stoljeće.

VZ
vz1960vz
19:24 03.10.2021.

Glavna vijest u večernjem,,ma koga više boli ku..c za njih,,u Varaždinu traju Barokne večeri ali to uređivačkoj inteligenciji večernjeg ne znači ništa,,važna vijest je što se događa ciganima u crnoj gori

RO
roland
19:46 03.10.2021.

U Crnoj Gori, na Cetinju, još je uvijek krvna osveta. Ok, ovo su Albanci, ali čast porodice se tamo brani na ovakav način. Nema tu pravne države,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije