Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČIN U SRBIJI

Novi detalji o ubojstvu obitelji Đokić: Sve je bilo pomno planirano, traga se za rezervnim kotačem auta

Selo Morovac
Google Maps
03.10.2021.
u 14:20

Pokraj automobila pronašli su i njihova tijela koja su također bila spaljena i sakrivena

Ubojstvo tročlane obitelji Đokić u Srbiji bilo je pomno planirano na što ukazuje benzin koji je ubojica unaprijed nabavio kako bi zapalio žrtve i automobil u kojem su se vozili, rekao je šef policije Vladimir Rebić u programu Prve TV.

Policija je u okolici Aleksinca pronašla njihov automobil koji je bio u potpunosti izgoren, a pokraj automobila pronašli su i njihova tijela koja su također bila spaljena i sakrivena. Pronašli su ih kada su opazili ruku koja viri iz grmlja, piše Telegraf.

Rebić je kazao kako je ubojica očigledno mislio na sve, jer je na pola puta između Moravca i Tešice policija pronašla balone koje je Goran nosio u svom automobilu i u koje je sipao vodu.

- Počinitelj zločina je shvatio da mu mogli smetati te ih je izbacio negdje na pola puta između mjesta gdje su skrivena tijela i mjesta na kojem je spaljen automobil - objasnio je šef policije.

Prvi rezultati istrage pokazuju da je obitelj ubijena iz koristoljublja jer su imali obiteljsku mjenjačnicu i znalo se da imaju novca. Kako doznaje Telegraf, policija trenutno traga za rezervnim kotačem Passata u kojem je Goran držao veću količinu novca.

- Priča se da je u automobilu, u rezervnom kotaču, znao držati i do 100.000 eura. Bio je najsigurniji kada je novac nosio sa sobom. Uvijek je vozilo parkirao tako da mu bude na oku - otkrio je anonimni izvor upućen u slučaj.

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
14:36 03.10.2021.

Bitno je da razbijaju glavu o Hrvatskoj, a imaju toliko problema da su po svim parametrima u TOP 10 najgorih zemalja na svijetu

DU
Deleted user
14:50 03.10.2021.

Jadni ljudi. Ovaj svit je puka', totalno.

Avatar dobry
dobry
22:33 03.10.2021.

Izgleda Vulin i bia!!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije