Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kruševac

Ubio pohotnika koji ga je htio seksualno iskoristiti

policija srbija
Foto: Ilustracija/Ivica Galović/PIXSELL
19.03.2014.
u 11:50

Muškarac (55) je od 16-godišnjaka zahtijevao da ga oralno zadovolji što je ovaj odbio i udario ga metalnom šipkom u glavu.

Srpski mediji pišu kako je u Kruševcu, mjestu u središnjoj Srbiji, uhićen 16-godišnjak kojega sumnjiče za ubojstvo 55-godišnjaka iz Kruševca.

Prema pisanju beogradskog Blica, 55-godišnjak, kojega je policija identificirala kao Jovicu A. je od 16-godišnjaka zahtijevao da ga oralno zadovolji što je ovaj odbio i udario ga metalnom šipkom u glavu.

Tijelo 55-godišnjeg pohotnika je pronađeno jutros na starom kruševačkom groblju. Policija je priopćila da se trenutno obavlja očevid na mjestu pronalaska tijela koje je odvezeno na obdukciju, a 16-godišnji osumnjičenik je ispitan u policiji.

Priznao je ubojstvo tvrdeći da je Jovica od njega tražio da ga oralno zadovoljava, zbog čega se i odlučio na ubojstvo, pišu mediji u Srbiji i dodaju kako je 16-godišnjak zadnje dvije godine više puta privođen u policiju zbog drskih krađa.

>>Svađa završila ubojstvom - od posljedica ozljeda preminuo u bolnici

Komentara 5

Avatar R2D2
R2D2
12:33 19.03.2014.

A zbog čega se prenose nekakva crna kronika iz neke strane zemlje? Možda se isto tako "zanimljivo" dogodilo u "tunguziji", pa ni ne pomišljate da to objavite.

JA
jamanuša
19:13 20.03.2014.

i tako je popušio onaj drugi ali šipku.

TH
thekurcula
17:01 19.03.2014.

A kakve veze ima ovo na kraju da je maloletnik više puta privođen zbog drskih krađa? To znači da je mali mladi kriminalac ali to nema nikave veze sa ovim što se dogodilo. Krimainal je kriminal a pušenje pušenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije