Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božić u Remetincu

U zatvor ga doveli sa 160 tisuća eura u džepu!

'24.09.2008., Vinkovci - U kriminalistickoj akciji dim zaplijenjeno 23.000 kutije cigareta i privedeno 42 osobe; ispred policije na tiskovnoj konferenciji za novinare govorili krunoslav zgela; darinko
'Mihael Spanic/Vecernji list'
Autori: ija, mb
27.12.2011.
u 22:00

Boru B. prijavila je supruga jer joj je prijetio ubojstvom. Da se ona ne bi domogla novca, prije dolaska policije pokupio je svu gotovinu.

ZAGREB – Da ovaj Božić u Remetincu bude potpuno drukčiji od svih blagdana, ali i radnih dana, "pobrinuo" se Boro B. (55). Prije nego što ga je policija uhitila jer je supruzi prijetio ubojstvom, ovaj građevinski poduzetnik uspio je pokupiti svu gotovinu koju je imao u kući. Džepovi su mu doslovno bili puni novca. Pravosudni policajci koji su imali zadaću zapisati svaki serijski broj novčanice izbrojili su čak 160.000 eura! Novac je ponio sa sobom na sigurno da ih se ne bi domogla njegova žena. Navodno je uz eure imao i 12.000 kuna za koje je rekao da su "sića koju i ne treba brojiti".

Zagrebačka je policija izvijestila da je supruzi zbog neriješenih obiteljskih problema prijetio ubojstvom u petak oko 13 sati, što je ona, zbog straha za svoj život, prijavila. Kad Boro B., čiji je račun na zatvorskom pologu uvjerljivo "najdeblji" (a nitko i ne pamti da je netko u zatvor došao s toliko novca), bude pušten, džepovi će mu opet biti puni novca. Za prijetnje koje je izgovorio supruzi može biti kažnjen novčano (što mu neće biti problem platiti) ili zatvorom do godinu dana.

Komentara 34

ST
Strasbourg
22:42 27.12.2011.

Ma plati, pa sada suti, ali pazi kako ces se vratiti doma, moze te supruga opet prijaviti, sad za nestali novac !!!

EU
EUfan
22:49 27.12.2011.

U Americi da ti nađu ovaj cash lijepo bi ga zaplijenili pa kad dokažeš porijeklo vratili. Ako si naravno platio porez.

Avatar toxic alien
toxic alien
22:38 27.12.2011.

Izgleda da u Hrvatskoj ljudi ne vjeruju ni zenama ni bankama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije