Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

U zatvor ga doveli sa 160 tisuća eura u džepu!

Boru B. prijavila je supruga jer joj je prijetio ubojstvom. Da se ona ne bi domogla novca, prije dolaska policije pokupio je svu gotovinu.
27. prosinca 2011. u 22:00 34 komentara 10 prikaza
'24.09.2008., Vinkovci - U kriminalistickoj akciji dim zaplijenjeno 23.000 kutije cigareta i privedeno 42 osobe; ispred policije na tiskovnoj konferenciji za novinare govorili krunoslav zgela; darinko
Foto: 'Mihael Spanic/Vecernji list'

ZAGREB – Da ovaj Božić u Remetincu bude potpuno drukčiji od svih blagdana, ali i radnih dana, "pobrinuo" se Boro B. (55). Prije nego što ga je policija uhitila jer je supruzi prijetio ubojstvom, ovaj građevinski poduzetnik uspio je pokupiti svu gotovinu koju je imao u kući. Džepovi su mu doslovno bili puni novca. Pravosudni policajci koji su imali zadaću zapisati svaki serijski broj novčanice izbrojili su čak 160.000 eura! Novac je ponio sa sobom na sigurno da ih se ne bi domogla njegova žena. Navodno je uz eure imao i 12.000 kuna za koje je rekao da su "sića koju i ne treba brojiti".

Zagrebačka je policija izvijestila da je supruzi zbog neriješenih obiteljskih problema prijetio ubojstvom u petak oko 13 sati, što je ona, zbog straha za svoj život, prijavila. Kad Boro B., čiji je račun na zatvorskom pologu uvjerljivo "najdeblji" (a nitko i ne pamti da je netko u zatvor došao s toliko novca), bude pušten, džepovi će mu opet biti puni novca. Za prijetnje koje je izgovorio supruzi može biti kažnjen novčano (što mu neće biti problem platiti) ili zatvorom do godinu dana.

Šibenik: Ispred nekih trgovina već se stvaraju gužve
RAZLIČIT STANDARD ŽIVOTA
Vratio se iz Irske i razočarao: ‘Neki su proizvodi u Hrvatskoj luksuz i duplo skuplji nego u Dublinu'
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice
 • Strasbourg:

  Ma plati, pa sada suti, ali pazi kako ces se vratiti doma, moze te supruga opet prijaviti, sad za nestali novac !!!

 • EUfan:

  U Americi da ti nađu ovaj cash lijepo bi ga zaplijenili pa kad dokažeš porijeklo vratili. Ako si naravno platio porez.

 • Avatar toxic alien
  toxic alien:

  Izgleda da u Hrvatskoj ljudi ne vjeruju ni zenama ni bankama...