Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u Splitu

U zapaljenom stanu vladao je veliki nered, pronađene boce, felge...

Požar stana u Splitu
Foto: Slavica Vuković
1/15
25.11.2019.
u 08:49

Bilo je jako puno zapaljivih predmeta, razvila se vrlo visoka temperatura koja je čak topila vatrogasnu opremu

Stanari nebodera u Papandopulovoj ulici s broja 9 noćas nisu spavali u svojim stanovima. Stambena zgrada u kojoj je u nedjelju buknuo požar ostala je bez struje i vode. Četvorica vatrogasaca koji su zatražili liječničku pomoć jer su se nagutali dima dobro su. Trojica nisu bila ni zadržana u KBC-u. a četvrti je, nakon što je zadržan na promatranju, sinoć pušten kući.

Policija će danas obaviti očevid u stanu u kojem je buknula vatra, zajedno s vlasnikom stana koji je jučer bio na ispitivanju u policiji. On nije bio u stanu za vrijeme izbijanja požara. Riječ je o samcu.

U stanu je vladao veliki nered, nakon vatrene stihije ostala je nagorena gomila papira, plastičnih boca, čak i felga od automobilske gume. Bilo je jako mnogo zapaljivih predmeta, razvila se vrlo visoka temperatura koja je čak topila vatrogasnu opremu. 

Potpuno je oštećen i stan iznad.

Ključne riječi

Komentara 3

NE
nešperlin
10:24 25.11.2019.

Neki se ljudi ne mogu socijalizirati,dođu iz kamenih kućeraka preko brda i donesu svoje navike. Svaki vlasnik stana bi trebao potpisati u ugovoru i neke civilizacijske norme. Ocito ne moze selo iz njih,žalosjo da stradaju zbog toga susjedi

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
09:03 25.11.2019.

u zatvor sa vlasnikom!kaj je sa statikom zgrade?

Avatar taqa
taqa
10:37 25.11.2019.

A hrčak mali,slatki.Tzv. primjerak croaticus orascitus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije