Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5 nestalih u 1 dan

U tjedan dana nestalo 13 osoba. Jeste li ih vidjeli?

nestali (1)
Foto: screenshot/nestali.hr
1/9
18.10.2013.
u 09:04

Ako ste vidjeli neku od ovih osoba, posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Proteklog tjedna nestalo je 13 osoba, od kojih desetero maloljetnika, izvijestila je Nacionalna evidencija nestalih osoba – NENO.

U petak je iz Kaštel Lukšića, kod Splita, nestala Gita Ercegović (16). Visoka je 175 centimetara, ima svijetloplavu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

U subotu 12. listopada nestala je Silvija Grgas (35). Udaljila se s adrese u Benkovcu u nepoznatom pravcu. Visoka je 175 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imala plave traperice, bijele tenisice i plavu jaknu.

U nedjelju 13. listopada nestali su:

– Romana Sarah Dražić (16) koja se udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato, a ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka 

– Brigita Divjak (15) udaljila se s adrese u Osijeku, Ružina 32

– Anamaria Ćosić (16) nestala je u Rijeci. Visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu, crne oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe

– Maria Sara Ćehić (16) visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe. Nestala je s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15, a bila je odjevena u trenirku i tenisice

– Paula Bašica (14) ima smeđu kosu, smeđe oči i ovalno lice. Nestala je s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61.

Valentina Cvitak (17) nestala je u ponedjeljak 14. listopada s adrese u Karlovcu, Gornje Stative 65. Visoka je 160 centimetara, ima smeđu kosu, plave oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Marko Mladić (18) u ponedjeljak 14. listopada udaljio se s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2. Visok je 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe.

Istog dana nestao je i 48-godišnji Vladimir Toto s adrese u Kloštar Ivaniću. U trenutku nestanka na sebi je imao crne hlače, tamnozelenu vestu i crne cipele. Visok je 170 centimetara, ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

U utorak 15. listopada nestala je Roberta Pavletić (16) koja se udaljila s adrese u Puli. U trenutku nestanka na sebi je imala smeđu zimsku jaknu. Visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Iznad lijevog oka ima ožiljak.

Također u utorak nestao je Stiven Amić (16) s adrese u Osijeku. Visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj ruci ima tetovažu "Rade".

Ako ste vidjeli neku od ovih osoba, posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

>>U sedam dana nestale četiri osobe: Jeste li ih vidjeli?

>>U tjedan dana nestalo osam osoba, jeste li ih vidjeli?

 

Komentara 1

IB
ivan.biljan68
07:14 21.06.2015.

Za ove se može reći,da su sekundarno nestali,jer oni se nalaze tu,pored nas,samo su,rekao bi,željni malo pažnje ili skreću pozornost na sebe,pa će.nadam se ubrzo,opet biti među nama,mlado i željno malo avanture,brzo se zasiti i vraća e u svoje gnijezdo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije