Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

U suprugu i sina ispalio po jedan hitac u glavu, a sebi pucao u usta

vinkovci
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/4
18.05.2010.
u 10:37

Još nije poznat motiv samoubojstva i dvostrukog ubojstva, ali je gotovo sa 100-postotnom sigurnošću utvrđeno da je počinitelj Zlatko Hamzić.

VINKOVCI - Jutros do tri sata trajao je očevid u Đalskoga 1 u Vinkovcima, gdje su jučer popodne pronađena tijela Zlatka Hamzića, supruge Marije i starijeg sina Zdenka. Mlađi sin Vladimir ranjen je u ruku i usta i na liječenju je u vinkovačkoj bolnici na Odjelu intenzivne njege i život mu nije ugrožen. Istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru Slavko Teofilović kaže da još nije poznat motiv samoubojstva i dvostrukog ubojstva, ali je gotovo sa 100-postotnom sigurnošću utvrđeno da je počinitelj Zlatko Hamzić.

>>Ubio ženu i jednog sina, drugog prostrijelio pa presudio sebi

- Sve žrtve su pogođene jednim hicem u glavu, otac i suprug si je ispalio metak u usta.

Vrlo je vjerojatno da je i mlađi sin pogođen jednim hicem koji je prošao kroz lijevu podlatkicu i završio u usnoj šupljini. Danas ćemo pokušati razgovarati sa sinom koji je ranjen jer do sada nije bio u stanju govoriti - kaže sudac Teofilović.

Dodaje kako je na jednom portalu pročitao da je sin u bolnici rekao da je otac "sve porokao", ali oni takvu informaciju nisu dobili u bolnici kada su razgovarali s liječnicima koji su ga primili.

- Uostalom, pogođen je u usta i teško da je mogao govoriti - kaže Teofilović. Dodaje da je Hamzić imao dozvolu za nošenje oružja kojim je počinio dvostruko ubojstvo i samoubojstvo i da su tijela pronađena u dnevnom boravku i spavaćoj sobi.

Tijekom prijepodneva na Odjelu patologije vukovarske Opće bolnice obavit će se obdukcije tijela obitelji Hamzić.

Komentara 7

MA
Macaktom
12:42 18.05.2010.

da logika je ljudima sa npr dijagnosticiranim PTSP-om dati da se legalno koriste oružjem i vozilima .

DO
doktor4
12:31 18.05.2010.

Treba strogo kazniti one koji imaju prijavljeno, oružje i s njime počine ubojstvo. Svaki imaoc registriranog oružja treba proči psihozdrastveni test. Oružje se nikad ne upotrebljava , osim u krajnjoj nuždi i to ako vidiš da ti nema drugog izboraa tj. ako ti je život krajnje ugrožen. Smatram da bi oružje trebalo služiti , samo u svrhu lova i sporta i tako treba gledati na oružje. ILEGALNO ORUŽJE JE NAJOPASNIJE , nažalost toga ima puno iz razloga što Hrvatska policija teško izdaje oružne listove za građane.

MI
mica1111
11:11 18.05.2010.

...svima oduzet oružje i točka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije