Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBUNA u venezueli

Miss turizma ubijena u prosvjedima

Genesis Carmona
Foto: Twitter
1/4
20.02.2014.
u 14:03

Genesis Carmona (22) upucana je u glavu, a preminula je u bolnici

Antivladini prosvjedi eskalirali su jučer u Caracasu, dan nakon što se oporbeni vođa Leopoldo Lopez optužen za ubojstvo i terorizam, predao policiji. Prosvjednici su napali policiju Molotovljevim koktelima i kamenjem, a vlasti su uzvratile vodenim topovima.

Među žrtvama sukoba je Genesis Carmona (22), studentica i lokalna miss turizma, koja je pogođena metkom u glavu tijekom prosvjeda u utorak u Valenciji. Preminula je u bolnici. U Caracasu je upucano troje ljudi, a u Carupanu je jedna osoba pregažena automobilom.

Lopez je bio pozvao građane na prosvjed protiv predsjednika Venezuele Nicolasa Madura, ovaj ga je optužio za pokušaj puča i nazvao fašistom, prenosi Reuters.

Ovaj mjesec zemljom su se proširili prosvjedi koje predvode studenti, a prosvjednici traže ostavku Madura, koji je na mjestu predsjednika nasllijedio pokojnog Huga Chaveza. Prosvjednici poručuju da će ostati na ulicama dok Maduro ne da ostavku, iako se čini da on to neće učiniti.

Međutim, građani nisu ujedinjeni protiv Madura, pa su njegovi simpatizeri održali skupove potpore, slaveći njega i Chaveza.

>> Predsjednik Venezuele za smrt bivše misice okrivio – sapunice!

Komentara 5

SW
swic
15:18 20.02.2014.

Gladan narod tu i Bosni a naravno i Hr

K1
k1milica
17:52 20.02.2014.

naravno opet se događa narod...

Avatar DonLon
DonLon
18:25 20.02.2014.

Maduro je dovrsio gotovo potpuno unistenje zemlje i sada pocinje lajati na Mjesec, zazivati mrske vanjske neprijatelje i unutrasnje placenike. Bijeda bijede bijedine bijede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije