Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DETALJI

Cure detalji napada u klubu na Krku: Ozlijeđena četiri Slovenca, slučaj preuzela krim policija

Ilustracija
Marin Tironi/PIXSELL
08.07.2023.
u 11:13

Iz riječke policije kazali su da je došlo do remećenja javnog reda i mira.

Snimka tučnjave u jednom noćnom klubu na Krku koju je objavio 24 sata prikazuje sukob mladića i zaštitara. Na snimci koju možete pogledati ovdje jasno se vidi mladić u lokvi krvi nakon sukoba sa zaštitarima. Vidi se i kako zaštitar nokautira drugog i mlati ga na podu.

Iz PP Krk su potvrdili incident, a iz riječke policije rekli su da se radi o četiri Slovenska državljanina. "Došlo je do narušavanja javnog reda i mira, četiri Slovenca su ozlijeđena i prevezena u KBC Rijeka. Oni su u međuvremenu pušteni, ali kriminalističko istraživanje i dalje traje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja, potvrdili su za Index. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Mršav, neuredne kose, neobrijan: Filip Zavadlav opet na sudu

Komentara 11

SJ
sjkoreja
13:35 08.07.2023.

Gledam video i ne vidim gdje je ta lokva krvi ali cim sam cuo glazbu sve mi je bilo jasno. I koliko vidim ovi su ih isli izbaciti na kraju i turist se ponovo isao sukobiti sa zastitarom umjesto da napusti objekt?

Avatar AlagaiHora
AlagaiHora
13:29 08.07.2023.

Svatko tko sluša tu muziku, zaslužuje isto.

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
12:41 08.07.2023.

Slovenci 😏 kliču se Meho i Stevica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije