Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krijumčar ulovljen

U Crnoj Gori uhićen Zagrepčanin s 35 kilograma marihuane

marihuana (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
16.12.2012.
u 12:26

Policija je P.N. osumnjičila da je drogu prokrijumčario iz Prizrena i namjeravao je prenijeti u Hrvatsku pa je uz kaznenu prijavu predan državnom tužitelju

Crnogorska policija uhitla je kod Herceg Novog Zagrepčanina P.N. (60) jer je kod njega pronašla oko 35 kilograma marihuane, javlja agencija Beta dodajući kako je hrvatski državljanin pokušao drogu automobilom prevesti u Hrvatsku, ali je spriječen na graničnom prijelazu Debeli Brijeg.

Policija je P.N. osumnjičila da je drogu prokrijumčario iz Prizrena i namjeravao je prenijeti u Hrvatsku pa je uz kaznenu prijavu predan državnom tužitelju

Komentara 4

HR
hrza
12:54 16.12.2012.

To više nije kazneno djelo već običan prekršaj.

BI
billynik
13:02 16.12.2012.

Neka ga zadrže tamo da nam ne truje djecu.

HE
hellbani
13:28 16.12.2012.

cak i to uvozimo LOOOOOOOL , a toliko neiskoristene zemlje :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije