Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinski Bor maraton

U Baranji se okupili vinoljupci iz cijele Hrvatske

28.09.2019.
u 14:41

Sunčan dan privukao je i ove godine u Baranju brojne turiste koji će obilaziti podrume i u svakome kušati vino

Vinski Bor maraton u baranjskom Zmajevcu okupio je vinoljupce iz cijele Hrvatske. Priča je počela 2005. godine s 40 natjecatelja, a lani su oborili sve rekorde i imali respektabilnih 2500 maratonaca te više tisuća posjetitelja.

Sunčan dan privukao je i ove godine u Baranju brojne turiste koji će obilaziti podrume i u svakome kušati vino.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Otroviks
Otroviks
15:17 28.09.2019.

V i n o, ruže i bajadera su 3 stvari koje vas neče iznevjeriti kad napokon uspijete uvjeriti curu (, djevojku, ženu, komada, trebu,,,) na koju se dugo palite na izlazak s vama, i očekujete vatreno finale izlaska (u krevetuu najčešče, a može i drugdje). Vino, crveno (valjda elegantnije), da se cura opusti. Ne od liretre,, da ne pomisli da ju hočete napiti. Butelja, 0.7l i to neka skupa. Ruže, tako to u filmovima rade Ameri, Francuzi, Englezi i Talijani. Bajadera, dok su joj usta puna, ne može vam reci, n e č u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije