Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORIO NA SEKSIZAM

TV voditelj nosio isto odijelo cijelu godinu i nitko nije primijetio

Karl Stefanovic
Foto: Screenshot Youtube
1/2
17.11.2014.
u 08:42

Nitko nije primijetio, ali žene gnjave ako odjenu pogrešnu boju, rekao je Stefanovic

Australski TV-voditelj cijelu je godinu na ekranu nosio isto plavo odijelo kako bi uputio na seksizam s kojim se nose njegove kolegice.

– Nitko nije primijetio, boli ih briga – rekao je Karl Stefanovic (40), voditelj jutarnje emisije Today na Channel Nineu, prenosi The Age.

– Ali žene gnjave ako odjenu pogrešnu boju. Ako kažu krivu stvar, o njima se piše tisuće tvitova – objasnio je Stefanovic motive za svoj neobičan eksperiment.

Stefanovic, čiji je otac inače srpsko-njemačkog podrijetla, naveo je kako njegova suvoditeljica Lisa Wilkinson često prima kritike zbog izbora odjeće. "Tko je, dovraga, Lisin stilist? Današnja odjeća bila joj je posebno neskladna i grozna", sadržaj je jednog od e-mailova koje je primila. S druge strane gledateljima očito nije smetalo da Stefanovic cijelo vrijeme nosi isto odijelo.

– Mene ocjenjuju prema mojim intervjuima, mojem groznom smislu za humor – u biti, prema tome kako radim svoj posao. Dok žene često ocjenjuju prema tome kako su odjevene ili kako im izgleda kosa – rekao je Stefanovic.

 

>> Evo kako ljudi reagiraju kad žena počne tući muškarca

>> Za J. Kosor stražnjica u spotu je seksizam, a gole grudi nisu

Komentara 3

MI
miso
09:22 17.11.2014.

Čovjek je u pravu. To nikako nije uredu. Tko to radi? Zajključite sami.

Avatar mg940
mg940
10:19 17.11.2014.

žene su najljepša greška prirode

AL
algore
20:25 17.11.2014.

Tamo ne djeluju modne macke i slicni naguznjaci koji dave po hr portalima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije