Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTO NAPRAVILA I MELANIA

Biden otkrio: Trump mi je napisao vrlo ljubazno pismo

Donald Trump napustio Bijelu kuću
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.01.2021.
u 00:01

Sad već bivši potpredsjednik Mike Pence također je ostavio pismo Kamali Harris.

Novi američki predsjednik Joe Biden kazao je u srijedu da mu je bivši predsjednik Donald Trump napisao vrlo ljubazno pismo.  

"Predsjednik mi je napisao vrlo ljubazno pismo", rekao je Biden novinarima u Bijeloj kući.

"Budući da je pismo privatno, neću vam govoriti o sadržaju prije nego razgovaram s njim. Ali bilo je ljubazno", rekao je Biden, koji je u srijedu inauguriran kao 46. američki predsjednik.

Trump iznenadio: Ipak nastavio s jednom važnom tradicijom predsjednika na odlasku

Jedna od najpoznatijih tradicija američkih predsjednika na odlasku upravo je ostavljanje pisma predsjedniku koji dolazi. S obzirom na to da Donald Trump i nije bio najtradicionalniji predsjednik, nije se očekivalo kako će on to napraviti. 

Američki mediji javljaju kako je Trump ipak ostavio pismo Joeu Bidenu. Sadržaj pisma u ovom trenutku nije poznat. 

- Predsjednik je ostavio poruku novoizabranom predsjedniku Bidenu - rekao je Judd Deere, zamjenik Trumpova tajnika. 

VIDEO: Stručnjak za sigurnost Alenko Ribić o inauguraciji: "Najgore bi bilo da dođe do uporabe vatrenog oružja, njihova je policija laka na obaraču."

Podsjećamo, Trump je prvi američki predsjednik nakon gotovo 150 godina koji je odbio prisustvovati na ceremoniji prisege novog predsjednika. Na inauguraciji Joea Bidena bili su svi ostali živući bivši predsjednici George W. Bush mladi, Bill Clinton i Barack Obama, osim 98-godišnjeg Jimmyja Cartera koji se ispričao. 

Bivša prva dama Melania Trump ostavila je pismo novoj prvoj dami dr. Jill Biden. Sadržaj tog pisma isto tako nije poznat. Međutim, sama Melania Trump je isto tako prekršila tradiciju kad nije provela dr. Biden po Bijelog kući. 

Sad već bivši potpredsjednik Mike Pence također je ostavio pismo Kamali Harris. On je nju prije nekoliko dana nazvao i čestitao joj. Pence je sudjelovao i na samoj inauguraciji. 

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar dzambo
dzambo
05:26 21.01.2021.

Za Bidena je svaki onaj koji nezivi u Americi, sto znaci pojma nemaju o pravoj situaciji....a svi oni koji zive u Americi i koji su za Bidena...su....bogatasi ljevicari i desnicari politicari,biznismeni,glumci,pjevaci,sportasi vlasnici socijalnih Net stranica kojima je Globalizacija donijela ogromnu lovu....i nije im ugrozila njihova radna mjesta,njihove osobne dohotke i naravno njihove ulice gdje zive jer tamo nema drzavni stanova koji su puno jeftiniji pa eto ti onda druge populacije kod tebe ili blizo tebe zivjet sto ti onda ugrozava tvoj privatni posijed u vidu cijena nekretnina,sigurnosti, kriminala i jos nekih ''par'' sitnica.. I 99% medija kojima Global;izacija NIJE ugrozila im radna njihova mjesta a ni osobne im dohotke i naravno i za njih se moze rec isto kao za ove predhodno gore navedene...za njega su naravno i ilegalni imigranti a jasno je zasto....za njega su i imigranti koji nisu iz Europskih drzava a zasto pa zato sto mogu radit jedan te isti jeftin posao i dobijati Drzavnu pomoc, za njega su i crnci jer imaju sigurnu drzavnu pomoc godinama,razne pomoci isto a posto oni nevole da rade puno ta im pomoc dobro dodje jer ustanes u ''podne'' vatas zjake okolo i tak dan za danom, mjesec za mjesecom,godina za godinom...A ME N.........

NC
NC
00:45 21.01.2021.

Trump je zasigurno veliki državnik i jedan od najboljih predsjednika SAD-a u zadnja dva stoljeća

Avatar 123456
123456
07:45 21.01.2021.

robidrago235 - žurno psihijatru, mržnja razara mrzitelja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije